Telecombinatie Wijk bij Duurstede

Adres gegevens

Veldpoortstraat 26

3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel: 0343809996

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18.00
Woensdag
09:30 - 18.00
Donderdag
09:30 - 18.00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Het centrum van Wijk bij Duurstede beschikt over diverse parkeerfaciliteiten. Zo zijn er parkeergarages, parkeerterreinen en kun je parkeren langs de straat. In het centrum geldt betaald parkeren d.m.v. de parkeerschijf. Het centrum is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde parkeerlocatie is de parkeerplaats achter de AH, deze ligt aan de Steenstraat. De Telecombinatie winkel bevindt zich op enkele minuten lopen.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Wijk bij Duurstede buitenkant winkel
  • Wijk bij Duurstede binnenkant winkel
  • Wijk bij Duurstede medewerker winkel
  • Wijk bij Duurstede sfeer winkel

Telefoonwinkel Wijk bij Duurstede | Telecombinatie

Vestigingsmanager Milo Lappain en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij Telecombinatie Wijk bij Duurstede.

Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of een persoonlijk onafhankelijk advies op maat van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs. Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past.
Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button.

In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

Bij Telecombinatie Wijk bij Duurstede kun je terecht voor:

  • Losse smartphones en mobiele telefoons
  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers

  • Prepaid simkaarten
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons 
  • Seniorentelefoons


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar Telecombinatie Wijk bij Duurstede garant voor staat!

Zoek een andere winkel