Welkom bij Telecombinatie de Dijk Alkmaar

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie de Dijk Alkmaar

52.632272, 4.752247

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij Telecombinatie de Dijk Alkmaar. Dan nemen we jouw situatie door en regelen we alles samen. Wil jij zeker weten dat je direct aan de beurt bent en we alle tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak!
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00; 19:00-21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Naast onafhankelijkheid, staat een individuele benadering voorop in onze winkel. Samen met jou bespreken we alle wensen en mogelijkheden, zodat we altijd een deal vinden die persoonlijk bij je past. We regelen je aansluiting, zetten kosteloos je gegevens over op je nieuwe toestel, en laten je het op tijd weten als je contract weer afloopt. Maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. Zo loop je altijd zorgeloos de winkel uit. Kom gerust eens langs!

Meer dan een telefoonwinkel

Telecombinatie de Dijk, voorheen bekend als Bakker Dijk, is dé onafhankelijke Telecomwinkel in Alkmaar en omstreken. Omdat wij niet aan één merk gebonden zijn, bieden wij telefoons, tablets en abonnementen van alle verschillende merken en providers. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle manieren om je apparaat te beschermen – van reparaties en verzekeringen tot de stevigste screenprotectors en hoesjes. 

Binnenkort bij ons verkrijgbaar: supersnel glasvezel!

Goed nieuws! KPN heeft aangekondigd ook onze gemeente binnenkort te voorzien van een glasvezelnetwerk! En dat is mooi, want met glasvezel ben je altijd verzekerd van een stabiele en snelle verbinding. Met snelheden tot wel 500 Mb/s is glasvezel perfect voor gezinnen en huishoudens waarbij iedereen het liefst tegelijk online is. Glasvezel is de toekomst. Kom langs in de winkel en laat je informeren over de mogelijkheden op jouw adres!

Kom langs bij
Telecombinatie de Dijk Alkmaar

Regel het samen met Telecombinatie de Dijk Alkmaar
Plan nu je afspraak