Welkom bij Telecombinatie Geldermalsen

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Geldermalsen

51.8829619, 5.2865261

Neem contact met ons op

Telecombinatie Geldermalsen: dè telecommunicatie-speciaalzaak in het gezellige centrum van Geldermalsen en al meer dan 10 jaar gevestigd op het Marktplein naast de Bruna. Met jarenlange ervaring geven we je altijd een onafhankelijk advies op maat. Dus altijd de beste bundel, passend bij jouw belgedrag en dataverbruik al dan niet in combinatie met smartphones van o.a Apple, Samsung, Huawei, Sony, Motorola, General Mobile, Wico, LG en Nokia.

Adres

't Hooghuis 4
4191AE, Geldermalsen
Tel: 0345570006
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Wij snappen het, je wilt een telefoon natuurlijk eerst even uitproberen voor je hem koopt. Daarom hebben wij altijd de nieuwste demonstratietoestellen, klaar voor gebruik. Ook hebben we altijd een ruime collectie aan accessoires zoals opladers, hoesjes en protectiesheets, je wilt immers niet dat je telefoon beschadigd raakt, toch? Maar mocht dat wel gebeuren, geen probleem, want je telefoon is al verzekerd vanaf €1,99 per maand. En heb je toch schade aan je smartphone of tablet? Dan repareren wij dat snel en vakkundig (incl. 1 jaar garantie op de reparatie).

Service is bij ons standaard en zonder kosten. Zo zetten wij jouw gegevens graag over wanneer je een nieuw toestel aanschaft, knippen we je simkaart op maat en zorgen er zo voor dat je “belklaar” de deur uit loopt.

Phone House Geldermalsen gaat verder als Telecombinatie Geldermalsen

Wij gaan van PhoneHouse Geldermalsen met veel plezier verder als Telecombinatie Geldermalsen. Een fris nieuw jasje, maar met de vertrouwde gezichten. Ook nu staan wij klaar voor jou en beantwoorden wij al je vragen. En helpen we je bij het vinden van een nieuwe smartphone en het beste abonnement.  

Meer dan een telefoonwinkel

Bij Telecombinatie regel je nu alles voor in huis. Ook een lagere energierekening. Wij werken hiervoor samen met grote merken als Qurrent. Laten we samen eens vrijblijvend uitrekenen hoeveel jij gaat besparen. Maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. 

Kom dus gerust langs voor een goed advies, een goede deal of gewoon voor een goede kop koffie en een praatje! Graag tot ziens bij Telecombinatie Geldermalsen! 

Kom langs bij
Telecombinatie Geldermalsen

Regel het samen met Telecombinatie Geldermalsen
Plan nu je afspraak