Welkom bij Telecombinatie Hoogezand

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Hoogezand

53.15609718, 6.75661344

Neem contact met ons op

UPDATE: bereik ons via WhatsApp op 0682605050
Kom vrijblijvend langs bij Telecombinatie in Hoogezand. Dan nemen we jouw situatie door en regelen we alles samen. De winkel is gevestigd in het overdekte winkelcentrum de Hooge Meeren. Het winkelcentrum De Hooge Meeren is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren is gratis en kan rondom het winkelcentrum of in een van de parkeergarages.

Adres

Gorecht-Oost 31
9603AA, Hoogezand
Tel: 0598322814
Stuur ons een e-mail
Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09.30 - 18.00
Woensdag
09.30 - 18.00
Donderdag
09.30 - 18.00
Vrijdag
09.30 - 21.00
Zaterdag
09.30 - 17.00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Hoogezand? Dan is de winkel van Roland de plek om langs te gaan wanneer je alles rondom je contracten wil regelen. Roland en zijn team gaan een stap verder voor het ultieme ontzorgen. Wanneer een contract afloopt of er een betere deal is zullen we contact met je opnemen. In de winkel staat persoonlijk contact centraal en wij maken graag tijd voor jou om jouw situatie te bespreken. Lukt het niet om de winkel te bezoeken? Geen probleem, dan komen wij gewoon bij je thuis of op de zaak om alles te regelen.

Binnenkort bij ons verkrijgbaar: supersnel glasvezel!

Goed nieuws! KPN heeft aangekondigd ook onze gemeente binnenkort te voorzien van een glasvezelnetwerk! En dat is mooi, want met glasvezel ben je altijd verzekerd van een stabiele en snelle verbinding. Met snelheden tot wel 500 Mb/s is glasvezel perfect voor gezinnen en huishoudens waarbij iedereen het liefst tegelijk online is. Glasvezel is de toekomst. Kom langs in de winkel en laat je informeren over de mogelijkheden op jouw adres!

Meer dan een telefoonwinkel

Voorheen kon je bij Telecombinatie Hoogezand vooral terecht voor mobiele telefonie. Vandaag de dag ontzorgen wij jou in al jouw contracten in huis. Van energiecontracten tot telefoonverzekeringen, het kan allemaal. Van ons krijg je onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie. Heb je nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht voor goede service, maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. 

Jouw VodafoneZiggo-winkel in Hoogezand

Ook voor de combinatie VodafoneZiggo zijn wij jouw Vodafone-winkel en Ziggo-winkel in Hoogezand. Je kunt bij ons terecht voor het verlengen van je Vodafone-abonnement maar ook voor extra hulp en uitleg over de Non Stop voordelen die VodafoneZiggo biedt. Ben je nog geen Ziggo-klant, geen probleem! Ook daar kunnen we je in onze winkel direct bij helpen. Je ontvangt dan direct extra voordelen zoals extra gratis dubbele data en korting tot €5 per maand op je Vodafone-Sim Only of Vodafone-abonnement met een Samsung Galaxy of Apple iPhone.

Kom langs bij
Telecombinatie Hoogezand

Regel het samen met Telecombinatie Hoogezand
Plan nu je afspraak