Welkom bij Telecombinatie Rotterdam Noord

8 ,8
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Rotterdam Noord

51.9312189, 4.4813332

Neem contact met ons op

Telecombinatie Rotterdam Noord is gevestigd in het gezellige "Oude Noorden" van Rotterdam en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten: er is een parkeerterrein aan het Noordplein beschikbaar en u kunt parkeren langs de straat. De eerste 20 minuten betaalt u een extra voordelig tarief. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Adres

Noordmolenstraat 20
3035RJ, Rotterdam
Tel: 0104671777
Stuur ons een e-mail
Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie Rotterdam Noord garant voor staat!

Meer dan een telefoonwinkel

Namens Telecombinatie Rotterdam Noord heten wij u van harte welkom! Wij hebben sinds 2003 ervaring op het gebied van telecom en inmiddels zijn wij een waar begrip in het Oude Noorden van Rotterdam. 
In maart 2013 is onze winkel geheel verbouwd en vernieuwd. Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of persoonlijk advies van een van onze deskundige specialisten. Onder het genot van een kop koffie bieden wij je de beste service tegen een scherpe prijs.

Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past en aansluit op je wensen en je persoonlijke voorkeur. 
Wij zijn onafhankelijk waardoor je altijd de keuze hebt uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. Telecombinatie Rotterdam Noord blijft kwaliteitsservice bieden voor, tijdens en na je aankoop. Na aankoop bieden wij je een verrassings-geschenk aan, vergeet niet om er naar te vragen!

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

Kom langs bij
Telecombinatie Rotterdam Noord

Regel het samen met Telecombinatie Rotterdam Noord
Plan nu je afspraak