Welkom bij Telecombinatie Rotterdam Noord

Openingstijden

Vandaag geopend 10:00 - 21:00
Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
Gesloten
Telecombinatie Rotterdam Noord

Maak een afspraak in onze winkel

In de volgende stap selecteer je de dag en tijdstip die jou het beste uitkomen.
Wil je vandaag nog geholpen worden?
Kom langs in de winkel of bel: 0104671777

Voor welke dienst of product wil je een afspraak maken?

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!

Telecombinatie Rotterdam Noord

Noordmolenstraat 20 3035RJ Rotterdam

Kom langs

Telecombinatie Rotterdam Noord is gevestigd in het gezellige "Oude Noorden" van Rotterdam en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten: er is een parkeerterrein aan het Noordplein beschikbaar en u kunt parkeren langs de straat. De eerste 20 minuten betaalt u een extra voordelig tarief. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Adresgegevens:

Noordmolenstraat 20
3035RJ, Rotterdam
Tel: 0104671777

Service in de winkel

Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie Rotterdam Noord garant voor staat!

Meer dan een telefoonwinkel

Namens Telecombinatie Rotterdam Noord heten wij u van harte welkom! Wij hebben sinds 2003 ervaring op het gebied van telecom en inmiddels zijn wij een waar begrip in het Oude Noorden van Rotterdam. 
In maart 2013 is onze winkel geheel verbouwd en vernieuwd. Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of persoonlijk advies van een van onze deskundige specialisten. Onder het genot van een kop koffie bieden wij je de beste service tegen een scherpe prijs.

Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past en aansluit op je wensen en je persoonlijke voorkeur. 
Wij zijn onafhankelijk waardoor je altijd de keuze hebt uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Telecombinatie Rotterdam Noord blijft kwaliteitsservice bieden voor, tijdens en na je aankoop. Na aankoop bieden wij je een verrassings-geschenk aan, vergeet niet om er naar te vragen!

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

Wij regelen:

 • Energie

  Energie

 • Internet, tv en bellen

  Internet, tv en bellen

 • Mobiel

  Mobiel

 • Reparaties

  Reparaties

 • Smarthome

  Smarthome

 • Verzekering

  Verzekering

 • Telecombinatie Rotterdam Noord
 • Telecombinatie Rotterdam Noord
 • Telecombinatie Rotterdam Noord