Welkom bij Telecombinatie Schiedam

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Schiedam

51.91779873, 4.39560984

Neem contact met ons op

Kom langs bij Star Electronic in Schiedam. Murat, Kenan en Ali staan voor je klaar! We nemen vrijblijvend je situatie door, geven je onafhankelijk advies op maat en regelen alles samen. Parkeren in de buurt? Geen probleem!

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Bij Telecombinatie regel je alles voor in huis. Of het nu gaat om energie, een prepaid of (sim only) abonnement, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. En omdat wij onafhankelijk zijn heb je bovendien altijd de keuze uit vele verschillende providers. Maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. 

Meer dan een telefoonwinkel

Telecombinatie heeft ruim 18 jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je wensen en verbruik. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.Verder zijn wij een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. 

Wij zijn dé telefoonwinkel in de buurt, waar onze deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers altijd de tijd nemen om samen alles te regelen. Dat is de service waar Telecombinatie Star Electronics garant voor staat!

Kom langs bij
Telecombinatie Schiedam

Regel het samen met Telecombinatie Schiedam
Plan nu je afspraak