Welkom bij Telecombinatie Schoonhoven

8 ,6
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Schoonhoven

51.94648775, 4.85389566

Neem contact met ons op

Bekijk waarop jij kunt besparen en kom langs bij Telecombinatie Schoonhoven voor een persoonlijk advies op maat. Maak hieronder een afspraak en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent om samen met onze adviseur rustig jouw wensen door te nemen.

Adres

Lopikerstraat 44
2871BZ, Schoonhoven
Tel: 0182381381
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00 en 18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Schoonhoven?  Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en  alles rondom je contracten voor in huis te laten regelen. Ons team draagt zorg voor jouw ontzorging: we zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen we niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden we ook je aansluiting of overstap totdat alles geregeld is. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs en wanneer je contract weer afloopt krijg je van ons een seintje om voordelig te verlengen of te vernieuwen met een betere deal. Van a tot z dus: alles geregeld.

Jouw telefoon-winkel in Schoonhoven

Of het nu gaat om een abonnement van T-Mobile, Vodafone, KPN, Tele2, Ben, of Youfone wij zijn jouw telefoon-winkel in Schoonhoven. Je kunt bij ons terecht voor het verlengen van je abonnement maar ook voor extra hulp en uitleg over de voordelen van deze providers. Ook voor een nieuw toestel ben je bij ons aan het juiste adres. Waar je ook klant bent geweest, wij kunnen je in onze winkel direct helpen. Sluit daarom je abonnement bij ons af en krijg extra korting op je Sim Only of abonnement met een Samsung Galaxy of Apple iPhone.

Meer dan een telefoonwinkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelen we namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Van energie tot Smart Home en internetcontracten, maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel: we hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd: we geven je nog altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.

Kom langs bij
Telecombinatie Schoonhoven

Regel het samen met Telecombinatie Schoonhoven
Plan nu je afspraak