Vodafone zakelijk

Nu de laatste kans voor de Vodafone Runners aanbiedingen! Extra korting op zakelijke mobiele abonnementen, Sim Only of met een nieuwe telefoon. Ga bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy S23 nu tot €510 korting, inclusief een tijdelijke cashback van €100! Liever een Sim Only? Je hebt al onbeperkt internet en bellen voor op de zaak voor €26/mnd. Kijk voor meer Vodafone Runners deals op de actiepagina.

Met een Vodafone zakelijk mobiel abonnement heeft u al uw zaken direct op orde! Kies een Vodafone Zakelijk Sim Only of een telefoon naar keuze en maak gebruik van het supersnelle 5G-netwerk waarop u ook zakelijk voordelig belt, sms’t en internet in Nederland én in de EU.

Dus kom langs bij uw winkel in de buurt of maak een afspraak en voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Plan uw Zakelijke Afspraak

Vodafone zakelijk abonnement mobiel Sim Only

Een Vodafone Zakelijk abonnement voor iedere professional! Met een Vodafone Red Pro Sim Only abonnement heeft u namelijk genoeg te kiezen! Kies voor Red Pro Connect met 10 GB,  Red Pro Select met 25 GB of Red Pro Unlimited met unlimited GBs! Met een Red Pro abonnement van Vodafone zakelijk profiteert u altijd van gratis premiums. Denkt u niet veel data nodig te hebben? Ga dan voor het voordelige Vodafone Biz Basic: een Vodafone zakelijk abonnement met 2 GB data, perfect voor de ondernemer die niet veel internet nodig heeft, maar wel bereikbaar wil zijn voor klanten of zakelijke relaties.

Vodafone zakelijk abonnement met mobiel

Vodafone is met hun wereldwijde netwerk in maar liefst 42 landen een van de grootste telecomproviders van de wereld. Miljoenen mensen maken gebruik van het Vodafone netwerk dat staat voor veilig en razendsnel internetten op het 4G óf 5G. U combineert uw Vodafone zakelijke abonnement met alle toestellen. Van iPhone tot Oppo en Samsung tot CAT; Telecombinatie biedt het allemaal en voor een goede prijs. Dus: wat zoekt u in uw zakelijke mobiel? Snelheid of duurzaamheid? Met een groot scherm of lekker compact? In onze winkels nemen we graag uitgebreid de tijd u verschillende toestellen te laten zien en zelf te laten ervaren. Zo weet u zeker dat u de mobiel kiest die het best bij u past in combinatie met uw ideale Vodafone Zakelijk abonnement! Lees hier meer over een mobiel zakelijk.

Vodafone zakelijk: voor ondernemers door ondernemers

Vodafone zakelijk denkt met u mee en versterkt de kracht van ondernemen. Zo doet u inspiratie op met ondernemersplatform V-Hub of laat door onze ervaren zakelijke adviseurs een gratis Business Scan uitvoeren en verken nieuwe mogelijkheden voor uw onderneming. Kom langs in de winkel bij u in de buurt of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Ziggo zakelijk abonnement Internet

Met Ziggo Zakelijk profiteert u naast supersnel zakelijk mobiel ook van een snelle en stabiele internetverbinding voor uw bedrijf. Nu inclusief SmartWifi, Wifi Back-up Zakelijk, Toegang tot Unlimited Learning en Support van de Business Crew. Kies uit Zakelijk Internet Xtra of Zakelijk Internet Pro voor internet tot wel 1000 Mbit/s en vele extra’s zoals: binnen 4 uur een monteur op locatie bij een defect aan het modem, een Wifi access point met gastennetwerk en een netwerkgarantie van 99,8%! Dat maakt ondernemen een stuk eenvoudiger. Lees hier meer over zakelijk internet.

Dus, of u nu op zoek bent naar een nieuw zakelijk abonnement voor uw smartphone of juist naar slimme oplossingen voor op de bedrijfsvloer: Vodafone zakelijk helpt u verder. Kom langs in de winkel en laat u vrijblijvend informeren over Vodafone Zakelijk.

Testimonials

Geweldige (technische!) service!! Volgens KPN was mijn telefoon niet meer te maken en de data niet meer te redden, maar Telecombinatie regelde het gewoon!
Hr. Aarts uit Steenbergen, 16 mei 2022
Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2021
Super service! Ik kan niet zonder deze winkel want ik snap niks van mijn telefoon!
Willeke uit Bunschoten, 12 februari 2022