Alle iPhone 15 aanbiedingen met abonnement op een rij

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Apple-familie: de iPhone 15! Deze is nu verkrijgbaar bij Telecombinatie in combinatie met een abonnement. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan iPhone 15-aanbiedingen van verschillende providers. Als je meer wilt weten over dit toestel, het wilt ervaren of advies zoekt over de beste aanbieding voor de iPhone 15, staan wij voor je klaar.

banner iphone 15 introductie

 

Handige tip: Maak een afspraak op een tijdstip dat jou goed uitkomt, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen. Op die manier kun je in alle rust je vragen stellen en een weloverwogen beslissing nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de diverse aanbiedingen per provider.

Afsprakenplanner Telecombinatie

iPhone 15-aanbiedingen bij Odido

Combineer de iPhone 15, Plus, Pro of Pro Max met een Odido-abonnement en krijg met Odido Klantvoordeel tot €7,50 extra korting als er meerdere abonnementen van Odido op hetzelfde adres staan. Nu tijdelijk geen aansluitkosten én een introductiekorting bij Odido op alle iPhone 15 toestellen tot wel €4,50 per maand! Totale korting voor jou op een iPhone 15 kan hierbij oplopen tot wel €277!

Plan alvast een afspraak in en kom langs bij jouw winkel in de buurt en we bekijken samen welk Odido abonnement met iPhone jou de meeste korting biedt.

Alle iPhone 15-aanbiedingen bij Odido:

 • iPhone 15 met Odido abonnement: €93 korting!
 • iPhone 15 Plus met Odido abonnement: €104 korting!
 • iPhone 15 Pro met Odido abonnement: €124 korting!
 • iPhone 15 Pro Max met Odido abonnement: €144 korting!

iPhone 15-acties bij Vodafone

Ook Vodafone biedt voordelige kortingsacties in combinatie met de iPhone 15. Tijdelijk betaal je nu ook geen aansluitkosten voor jouw Vodafone abonnement t.w.v. €25! Combineer je Vodafone met een Ziggo-abonnement? Dan krijg je hier bovenop nog eens gratis dubbele data en tot €7,50 per maand korting! Daarnaast kun je rekenen op hoge toestelkortingen* i.c.m. een Vodafone Red 5G abonnement.

Alle iPhone 15-aanbiedingen bij Vodafone:

 • iPhone 15 met Vodafone-abonnement: €201 korting!
 • iPhone 15 Plus met Vodafone-abonnement: €87 korting!
 • iPhone 15 Pro met Vodafone-abonnement: €101 korting!
 • iPhone 15 Pro Max met Vodafone-abonnement: €135 korting!

iPhone 15 deals bij KPN

Met KPN heb je al een iPhone 15 met een 10GB abonnement, of als je meer internet nodig hebt met KPN Unlimited al vanaf €25 per maand.

Alle iPhone 15-aanbiedingen bij KPN:

 • iPhone 15 met KPN-abonnement: €177 korting!
 • iPhone 15 Plus met KPN-abonnement: €111 korting!
 • iPhone 15 Pro met KPN-abonnement: €125 korting!
 • iPhone 15 Pro Max met KPN-abonnement: €135 korting!

iPhone 15 deals bij Lebara en Budget Mobiel

Wil je een abonnement van Lebara of Budget Mobiel combineren met een iPhone 15? Ook dit is mogelijk bij Telecombinatie. Je kan hierbij het losse toestel aanschaffen met voordeel in combinatie een abonnement van Lebara of Budget Mobiel.

*Berekend t.o.v. de verkoopadviesprijs

Afsprakenplanner Telecombinatie

iPhone 15 vs iPhone 14 vs iPhone 13

Ben je er nog niet over uit en zou je graag de verschillen willen weten tussen de iPhone 15 (Pro), iPhone 14 (Pro) en de iPhone 13 (Pro)? Lees er alles over in onze blog.

banner iphones vergelijking

 

Bestel nu je iPhone 15, Plus, Pro of Pro Max! Plan een afspraak en kom langs bij jouw winkel in de buurt. Dan we regelen samen direct je nieuwe iPhone 15.