Alle Samsung Galaxy A52 (5G) aanbiedingen op een rij!

Het is zover! Zojuist heeft Samsung de gloednieuwe Samsung Galaxy A52 geïntroduceerd en dit toestel is direct te bestellen bij jouw telefoonwinkel in de buurt! De Samsung Galaxy A52 128GB is er zowel in een 4G als 5G-variant. Daarom hebben we alle Samsung Galaxy A52 acties en aanbiedingen voor je op een rij gezet. De Samsung Galaxy A52 is de opvolger van de populaire Samsung Galaxy A50 en Samsung Galaxy A51. Ook nu in deze bijzondere tijd zorgen we ervoor dat je als een van de eerste deze gloednieuwe Samsung A-serie kunt bemachtigen en dat is niet alles! 

Meer te weten komen over de verschillen tussen de Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A51 en de gloednieuwe Samsung Galaxy A52? Lees het hier in onze blog.

Telecombinatie: jouw onafhankelijke telecomaanbieder

Bij Telecombinatie kies je niet uit één, maar uit alle Samsung Galaxy A52 aanbiedingen, van alle providers. Dat betekent extra voordeel voor jou. Neem direct telefonisch contact op met de winkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en bestel je nieuwe Samsung Galaxy A52. Dan zorgen we ervoor dat je je nieuwe Samsung smartphone zo snel mogelijk in de winkel op afspraak op kunt halen of we bezorgen deze bij je thuis.

T-Mobile Samsung Galaxy A52 aanbiedingen  

Combineer de Samsung Galaxy A52 128GB 4G of de Samsung A52 5G met een T-Mobile abonnement en profiteer van extra korting. T-Mobile heeft al een mobiel abonnement wat je kunt combineren met de Samsung A52 voor €11,- per maand. Een T-Mobile Unlimited aanbieding met de Samsung Galaxy A52 heb je al vanaf €25 per maand. Ongeacht welk T-Mobile abonnement je kiest. Bij Telecombinatie ontvang je de beste T-Mobile Go aanbieding met altijd een korting van maximaal €78,- op je nieuwe Samsung Galaxy A52:

 • Samsung Galaxy A52 4G met T-Mobile abonnement: €78,- korting
 • Samsung Galaxy A52 5G met T-Mobile abonnement: €69,- korting

Samsung Galaxy A52 T-Mobile

Alle KPN Samsung Galaxy A52 acties

Of kies voor een scherpe KPN-aanbieding met de Samsung Galaxy A52. Zo profiteer je tijdelijk van extra korting op de KPN Unlimited abonnementen óf combineer de gloednieuwe Samsung A52 met een KPN Hussel 2 GB + 2 GB gratis abonnement. Daarnaast ontvang je bij KPN gratis 5G bij elk KPN Hussel abonnement. Hierdoor bespaar je in totaal €60,- en geniet je van het snelst mogelijke KPN 5G-internet als je dit combineert met de Samsung Galaxy A52 5G-versie. Bij Telecombinatie ontvang je een extra korting op je Samsung Galaxy A52 als je deze combineert met een KPN mobiel abonnement.

Hieronder vind je alle KPN A52 kortingen op een rij:

 • Samsung Galaxy A52 4G met KPN Hussel abonnement: €61,- korting
 • Samsung Galaxy A52 5G (128 GB) met KPN Hussel abonnement: €69,- korting

De Samsung Galaxy A52 is te combineren met één van de 12 KPN Hussel abonnementen. Laat je adviseren welk KPN abonnement het beste bij jouw gebruik past en maak een afspraak met één van onze winkels. 

Samsung Galaxy A52 KPN

Vodafone Samsung Galaxy A52 aanbiedingen

Ook bij Vodafone profiteer je van extra voordeel op de Samsung A52. Je ontvangt korting op het toestel en abonnement. Kies je voor een Vodafone Red Together of Red Unlimited abonnement, dan ontvang je €2,- extra korting per maand. Uiteraard ontvang je ook nog de VodafoneZiggo voordelen als je een Vodafone abonnement met Ziggo combineert. Je ontvangt boven op deze kortingen dan nog eens €5,- korting per maand en je databundel wordt verdubbeld! Daarbij ontvang je bij een Vodafone Red abonnement direct 5G gratis in je abonnement, waardoor je direct in heel Nederland van snel 5G-internet gebruik kunt maken. Wil je liever een kleine databundel? Dan kun je de Samsung Galaxy A52 128GB ook combineren met een Vodafone Start abonnement.

Maar voor alle Vodafone abonnementen bij Telecombinatie geldt dat je voor de Samsung Galaxy A52 niet de adviesverkoopprijs betaald. Bij Telecombinatie ontvang je tot €69,- korting op het toestel in in totaal kunnen de kortingen met Vodafone-Ziggo oplopen tot €237,-.

 • Samsung Galaxy A52 4G met Vodafone abonnement: €61,- korting
 • Samsung Galaxy A52 5Gmet Vodafone abonnement: €69,- korting 

Samsung Galaxy A52 Vodafone

Tele2 Samsung Galaxy A52 abonnement aanbiedingen

Tijdens de Dit-Wil-Ik-weken van Tele2 profiteer je niet alleen van extra korting op de Samsung Galaxy A52, maar profiteer je ook van gratis aansluiten t.w.v. €30,- en €2,- per maand extra korting op de 20 GB bundels! Hiermee bespaar je dus al snel €78,-. Kies tijdens de Dit-Wil-Ik-weken voor een Galaxy A52 4G of 5G dan profiteer je van heel veel extra korting. Tele2 is daarmee goedkoper dan T-Mobile geprijsd. Wil je een Tele2 5G abonnement dan kost dit €2,- extra per maand. Tele2 heeft daarmee wel het goedkoopste 5G-abonnement van Nederland. Ideaal dus als je deze wil combineren met de nieuwe Samsung Galaxy A52 5G.

Hieronder vind je de extra kortingen die je ontvangt bij Tele2 als je de A52 met abonnement afsluit:

 • Samsung Galaxy A52 4G met Tele2 abonnement: €78,- korting
 • Samsung Galaxy A52 5G met Tele2 abonnement: €69,- korting

Bij Telecombinatie helpen we je met een advies op maat over welk Tele2-abonnement het beste bij jou past. De Samsung Galaxy A52 is te verkrijgen met 18 verschillende Tele2 abonnementen. Dus maak een afspraak met één van onze winkels.

Samsung Galaxy A52 Tele2

Samsung Galaxy A52 met Ben-abonnement

De goedkoopste Samsung Galaxy A52 aanbieding is te verkrijgen met een Ben-abonnement. Aangezien Ben een ideale keuze is voor de prijsbewuste koper. Daarom ontvang je niet alleen korting op je nieuwe Samsung Galaxy A52 met 4G of 5G, maar ontvang je tijdens de Ben Prijsbewust Weken bij Telecombinatie ook nog eens tot 2500 MB gratis data per maand! Wil je overstappen naar een Ben-abonnement? Dan loopt het voordeel al gauw op tot meer dan €80,-!

 • Samsung Galaxy A52 4G (128 GB) met Ben-abonnement: €78,- korting + tot 2500MB gratis extra data per maand
 • Samsung Galaxy A52 5G (128 GB) met Ben-abonnement: €69,- korting + tot 2500MB gratis extra data per maand

Samsung Galaxy A52 Ben

Wat is de beste Samsung Galaxy A52 aanbieding?

De beste Samsung Galaxy A52 aanbieding is voor iedereen anders, dit ligt aan je dataverbruik, aantal belminuten en wil je direct van 5G gebruik maken of juist niet? Daarbij is ook je aanbieder van Internet & TV voor thuis belangrijk, want ook hierdoor ontvang je bij de verschillende aanbieders gratis extra’s en extra korting. In ieder geval ontvang je bij Telecombinatie direct een korting op de losse verkoopprijs van de Samsung Galaxy A52 als je deze combineert met een mobiel abonnement. Daarnaast zetten we alle verschillende aanbiedingen van de Samsung Galaxy A52 voor je op een rijtje en helpen we je bij het maken van de beste Samsung Galaxy A52 aanbieding voor jou.

Maak dus snel een afspraak bij jouw telecombinatie winkel in de buurt en we kijken samen welke deal het best bij jou past!

Samsung Galaxy A52 los kopen?

Wil je de Samsung Galaxy los kopen en met extra korting? Dat kan bij Telecombinatie. Koop je bij Telecombinatie de Samsung Galaxy A52 zonder mobiel abonnement, dan is het wellicht interessant om een overstap te overwegen van Energieleverancier. Kies bijvoorbeeld Greenchoice, de groenste Energieleverancier van Nederland. Je ontvangt bij je overstap namelijk een voucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe Samsung Galaxy A52 bij ons in de winkel. Zo ontvang je dus bijna 33% korting op je Samsung Galaxy A52 5G en bespaar je ook nog eens maandelijks op je energieverbruik kosten. Meer weten over onze dienst Energie en Greenchoice? Bekijk dan hier onze energiepagina of maak direct een afspraak.

Daarom Telecombinatie:

 • Kom veilig langs in onze winkel;
 • Advies en aanbod op maat;
 • Installatie van je nieuwe telefoon en simkaart. Zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden naar je nieuwe telefoon;
 • Smartphone verzekering vanaf €5,49 per maand;
 • Alle acties en aanbiedingen van alle providers op één rij;
 • Altijd een telefoonwinkel bij jou in de buurt;
 • Liever niet naar de winkel? We bezorgen je gerepareerde telefoon of je nieuwe abonnement met telefoon thuis. Wel zo makkelijk.

Bekijk alle acties van Telecombinatie

Home Voordeelkaart