Greenchoice aanbieding, €150,- korting op je aankoop bij Telecombinatie!

Helaas! Deze actie is verlopen

Wil je overstappen naar Greenchoice, de groenste energieleverancier van Nederland, dan regelen wij je overstap naar Greenchoice bij Telecombinatie. Tijdelijk ontvang je dan niet alleen een gunstig tarief voor groene stroom, maar ook direct een winkelvoucher die je direct kunt besteden in onze winkel. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe iPhone 12, Samsung Galaxy S21 of iPhone SE.

Bij deze Greenchoice aanbieding ontvang je 100% Groene stroom uit Nederland en regelen wij je overstap, wel zo eenvoudig. Zo hoef je zelf niets te doen en kun je toch een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland.

€150,- korting op de iPhone SE

Greenchoice Energie

Greenchoice is al jaren één van de groenste energieleveranciers van Nederland. Greenchoice maakt uitsluitend gebruik van 100% groene stroom uit Nederland. Voor het gasverbruik van Greenchoice-klanten worden bossen in Azië, Afrika en de Amazone geplant om de CO2-uitstoot te compenseren.

Greenchoice is op 27 mei 2021 uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland naar aanleiding van onderzoek van marktonderzoeksbureau MarketResponse.

Wil je meer weten over Greenchoice energie? Bekijk dan hier onze Greenchoice energiepagina. Of maak hier direct een afspraak in onze winkel en kom langs óf bespreek alles op afstand. Zo bespreken we de voordelen van Greenchoice en helpen we je bij de overstap. Overstappen op een nieuwe energieleverancier veel gedoe? Niet bij Telecombinatie, want wij regelen je overstap van A tot Z.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Greenchoice €150,- korting op je aankoop

De Greenchoice winkelvoucher t.w.v. €150,- kun je direct besteden op de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Kan ik de Greenchoice aanbieding ook gebruiken bij een mobiel abonnement?

Ook in combinatie met een mobiel abonnement is deze winkelvoucher te gebruiken. Je kunt de winkelvoucher namelijk ook gebruiken als korting op je nieuwe telefoon als je deze met een mobiel abonnement afsluit. Hieronder vind je een voorbeeldberekening van de Samsung Galaxy A32 in combinatie met een Vodafone mobiel abonnement:

Zonder Greenchoice korting:

Samsung A32 zonder korting

Met Greenchoice korting:

€150,- korting op de Samsung A32

Is de actie ook van toepassing als ik mijn mobiel abonnement verleng?

Ja, ook als je je mobiele abonnement kunt verlengen bij bijvoorbeeld KPN, Vodafone of T-Mobile kun je gebruikmaken van deze Greenchoice actie als je naar Greenchoice overstapt bij Telecombinatie.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs óf voor een consult op afstand en we bekijken samen de Greenchoice mogelijkheden. 

Helaas! Deze actie is verlopen