De iPhone 11: nu met €100,- korting op Apple AirPods!

Bestel t/m 4-10-2020 jouw iPhone 11 i.c.m. een KPN-abonnement bij Telecombinatie en profiteer nu van €100,- korting op de Apple AirPods! Hoe? Simpel! Volg de stappen hieronder. 

Dit is wat je doet:

  • Sluit t/m 4-10-2020 jouw KPN-abonnement af i.c.m. een iPhone 11 in een van onze winkels;
  • Ga naar de actiepagina, vul het deelnameformulier in en volg de stappen;
  • Let op: registreer je aankoop 18 oktober 2020;
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Dus kom naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een consult op afstand en we bekijken samen welk pakket het best bij je past! 

De iPhone 11; kleurrijk en krachtig

De iPhone 11 is de opvolger van de Xr uit 2018. Het is de ‘budget’-variant van de iPhone Pro en Pro Max, maar met dezelfde krachtpatserkwaliteiten, omdat ook hier de A13 Bionic processor is gebruikt. Een snelheidsduivel dus die beschikbaar is in zes frisse kleuren, met verder: een 6,1 inch LCD scherm, een prachtige glazen met aluminium behuizing en een dubbele 12 MP camera! Voorop pronkt nu bovendien een 12 MP selfiecamera in plaats van de 7 bij de Xr. Een leuke nieuwe feature van deze camera is de optie om Slowmotion video op te nemen, ook wel: Slofies genoemd. Al met al een top toestel dus, nu tijdelijk voor een extra goede prijs!

Tip: koop nu een nieuwe iPhone of ander Apple-apparaat en krijg Apple TV+ (t.w.v. €4,99/maand) voor het hele gezin (6 devices) nu een heel jaar gratis!

Bekijk alle acties van Telecombinatie