Met de komst van het coronavirus heeft het RIVM strenge richtlijnen opgesteld over de manieren waarop we ieder contact met elkaar zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen. Terecht natuurlijk, want alleen samen kunnen we dit virus stoppen!

We staan voor je klaar; op welke manier dan ook

Toch willen wij jullie, onze klanten, op welke manier dan ook helpen en bijstaan wanneer je onverhoopt toch een vraag hebt over je telefoon, je abonnement, een reparatie of je thuis-internet en tv-pakket. Om die reden blijven onze winkels open en bereikbaar voor al je vragen! 

 

Advies, bestellen én leveren; nu ook op afstand

In onze winkels nemen we altijd graag de tijd je persoonlijk te ontvangen met een 1-op-1 gesprek en een goede kop koffie. Met de huidige corona-crisis bieden wij echter ook de mogelijkheid om jouw adviesgesprek en bestelling volledig op afstand af te handelen! Onze gesprekken kunnen via de telefoon of via een video-verbinding plaatsvinden. Toegegeven: het is niet hetzelfde en we hadden het liever anders gedaan, maar het komt in deze gekke tijd het meest in de buurt. Bovendien kunnen we in veel gevallen jouw aankoop, of het nu gaat om het afsluiten van een telefoonabonnement of Internetpakket, direct en persoonlijk thuis leveren. Wederom op gepaste afstand natuurlijk.    

Dus maak een afspraak voor een persoonlijk advies of telefonisch consult op afstand en vermeld in je aanvraag wat je voorkeur heeft. 

Of kom langs in de winkel, maar vergeet de omgangsregels niet

Mocht je nu echt liever iemand in levende lijve spreken, dan staan wij ook in onze winkels nog letterlijk voor je klaar. Loop gezellig binnen, maar nog beter: maak ook hiervoor even een afspraak. Zo kunnen wij de toestroom van klanten reguleren en blijft onze winkel voor iedereen een veilige plek om langs te gaan. Wij zorgen voor extra ruime openingstijden, zodat we iedereen uitgebreid én persoonlijk van dienst kunnen zijn. 

Om jouw en onze veiligheid te kunnen garanderen, volgen we in onze winkels bovendien de aangescherpte omgangsregels die het RIVM heeft opgesteld. We lopen ze graag met je door.

 • Vermijd drukte
  We laten een maximaal aantal klanten tegelijk in de winkel; dit aantal verschilt per locatie.

  Wanneer je met meerdere mensen bent, vragen wij je alleen de winkel binnen te komen.
 • Neem afstand
  We vragen je anderhalve meter afstand te nemen van ons personeel en andere klanten.
 • Schone handen; schone telefoon
  Wij kunnen je vragen bij binnenkomst je handen te desinfecteren en mogelijk je mobiel.
 • Wees verstandig
  Ben je verkouden en/of heb je koorts dan verzoeken wij je niet binnen te komen, maar een afspraak te maken voor een telefonisch consult op afstand.
 • Pinnen? Graag! 
  Wij willen je vragen je aankoop met pin te betalen.

Heb je vragen over onze winkels en de regels die we vanuit het RIVM hanteren? Maak een persoonlijke afspraak bij de winkel bij jou in de buurt of bel ons op en we spreken ze stuk voor stuk met je door.