Gratis Galaxy Buds & Galaxy SmartTag bij de Samsung Galaxy S21

Bestel vanaf maandag 8 februari jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra bij Telecombinatie en profiteer t/m 17 februari van prachtige Samsung Galaxy Gifts. Telecombinatie, jouw Samsung winkel in de buurt! 

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en bestel je nieuwe Samsung telefonisch. Benieuwd naar de acties en aanbiedingen van de netwerken? Bekijk ze hier.

Bestel t/m 17 februari 2021 telefonisch een Samsung Galaxy S21 bij een van onze winkels en ontvang twee cadeaus.

Kies je voor een Samsung Galaxy S21 5G of Samsung Galaxy S21+ 5G dan ontvang je:

 • Gratis Galaxy Buds Live (t.w.v. €139,-)
 • Gratis Galaxy SmartTag (t.w.v. €29,95)

Kies je voor een Samsung Galaxy S21 Ultra 5G dan ontvang je:

 • Gratis Galaxy Buds Pro (t.w.v. €229,- )
 • Gratis Galaxy SmartTag (t.w.v. €29,95)

Tip: zorg ervoor dat je tijdens de actieperiode van de Samsung Galaxy S21 jouw Samsung besteld. Standaard wordt er geen headset meer in de doos geleverd. Dus nog meer reden om gebruik te maken van deze actie en te kiezen voor de Galaxy Buds Live of Buds Pro, maar alléén tijdens de actieperiode t/m 17 februari 2021.

Samsung Galaxy Buds LiveSamsung Galaxy Buds Live

Bij de Samsung Galaxy S21 en S21+ ontvang je tijdens de actieperiode gratis de Samsung Galaxy Buds Live. Deze in-ear koptelefoon is ideaal voor gebruik onderweg en zijn draadloos via bluetooth te koppelen met je nieuwe Samsung S21. Doormiddel van active noise cancelling kun je achtergrond geluiden weglaten, zodat je optimaal van je muziek of telefoongesprek kunt genieten. Daarnaast is het laaddoosje handzaam genoeg om mee te nemen in je broekzak en zijn deze spatwaterbestendig.

 

Samsung Galaxy Buds Pro

De Samsung Galaxy Buds Pro ontvang je gratis bij de S21 Ultra. Dit zijn de beste Samsung Galaxy Buds van dit mSamsung Galaxy Buds Prooment. Deze draadloze in-eur plugs, zijn te koppelen met alle Smart apparaten in huis. De verschillen tussen de Galaxy Buds Pro vs de Galaxy Buds Live zijn:

 • Galaxy Buds Pro zijn verkrijgbaar in 3 kleuren
 • 2-weg speaker per Galaxy Bud (dit zorgt voor nog beter geluid)
 • Betere waterbestendigheid IPX7 (kan max 30min. onder water op 1 meter diepte)
 • Betere microfoon met een hogere SNR (voor betere verstaanbaarheid)

 

Samsung Galaxy SmartTagSamsung Galaxy SmartTag

Tijdens de pre-sale van de Samsung S21 ontvang je bij alle varianten ook een Galaxy SmartTag. Dit is een handige Tag die je als label aan je sleutelbos, portemonnee, koffer of tas vast kunt maken zodat je altijd met je Samsung Galaxy deze op kunt sporen. De Galaxy SmartTag is spatwaterbestendig (IP53) en is voorzien van een bluetooth tracker waarmee je je spullen snel weer terug kunt vinden. 

Samsung Galaxy S21 actie met abonnement?

Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S21 bij Telecombinatie ook met een abonnement afsluiten of het contract verlengen van je huidige aanbieder, ook als je niet eerder bij ons een abonnement hebt afgesloten. We helpen je graag met het maken van de juiste en beste keuze uit de Samsung Galaxy S21 5G serie en zorgen ervoor dat je deze snel krijgt thuisbezorgd.

Let op: deze actie geldt alleen voor de Samsung Galaxy S21, S21 + en S21 Ultra 5G en zolang de voorraad strekt.

Wat moet ik doen om de S21 Samsung Gifts te ontvangen?

 • Bestel t/m 17 februari 2021 jouw Samsung S21 smartphone bij één van onze Telecombinatie winkels
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions
 • Klik op de Samsung Galaxy S21 Promo
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe bij de bijlage:
  • 1. De kassabon – de bon met het bewijs dat je een bestelling tijdens de actieperiode hebt geplaatst (Let op: hier moet een datum tussen 8 en 17 februari 2021 op staan);
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy S21 Serie toestel. Op de foto moet het EAN en het IMEI nummer goed zichtbaar zijn;
  • 3. Let op: bewaar de kassabon van de aankoop goed, Samsung kan hier later nog naar vragen. Deze kassabon hoef je niet te uploaden.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 3 maart 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de S21 Samsung Gifts ontvangen.

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en we zorgen er samen voor dat jij in aanmerking komt voor deze prachtige Samsung cadeaus bij de Samsung Galaxy S21.

Meer weten over de Samsung Galaxy S21 Serie? Lees hier ons uitgebreide blog.

Bekijk alle acties van Telecombinatie