Gratis Galaxy Buds Live bij de Samsung Galaxy S21, S21 + en de S21 Ultra

Bestel jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra bij Telecombinatie en krijg t/m 8 augustus 2021 gratis Samsung Galaxy Buds Live (t.w.v. €169,-) cadeau. Telecombinatie is jouw Samsung winkel in de buurt! 

Bel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs voor een consult in de winkel óf op afstand en bestel je nieuwe Samsung Galaxy S21 smartphone.

Galaxy Buds Live

Actie: Samsung Galaxy S21 met Samsung Galaxy Buds Live

Met jouw gloednieuwe Galaxy Buds Live (t.w.v. €169,-) luister jij voortaan al je muziek draadloos en in de hoogste kwaliteit! 6 uur lang en tot wel 21 uur door de oplaadcase! En bovendien is opladen een fluitje van een cent, want je hebt er niet eens een stopcontact meer voor nodig! De Galaxy Buds Live zijn te gebruiken van alle Android en iOS mobiele telefoons, tablets en andere apparaten. Door de bluetooth connectie kunnen de Galaxy Buds Live ook gekoppeld worden aan laptops of smartwatches! Ook beschikken deze Buds over active noice cancelling technologie waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd.

Samsung Galaxy S21 actie ook geldig icm een abonnement?

Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra bij Telecombinatie ook met een abonnement afsluiten of het contract verlengen van je huidige aanbieder, ook als je niet eerder bij ons een abonnement hebt afgesloten. We helpen je graag met het maken van de juiste en beste keuze.

Wat moet ik doen om de Samsung Galaxy Buds Live te ontvangen?

 • Bestel tussen 5 juli en 8 augustus 2021 jouw Samsung S21, S21+ of S21 Ultra smartphone bij één van onze Telecombinatie winkels
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions
 • Klik op de “Ontvang de Galaxy Buds Live met adviesprijs €169 bij aankoop van een Galaxy S21, S21+ of S21 ultra”.
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe aan de bijlage:
  • 1. De kassabon – het bewijs dat de S21, S21+ of de S21 Ultra tijdens de actieperiode van 5 juli t/m 8 augustus is gekocht
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra toestel. Op de foto moet het EAN en het IMEI-nummer goed zichtbaar zijn;
  • 3. Let op: bewaar de kassabon van de aankoop goed, Samsung kan hier later nog naar vragen.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 23 augustus 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de Samsung Gift ontvangen.

Kom naar de Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak  dan zorgen wij er samen voor dat jij in aanmerking komt voor de gratis Galaxy Buds Live.

Meer weten over de Samsung Galaxy S21? Lees hier ons uitgebreide blog.