Gratis Google Chromecast bij de Samsung Galaxy S20 FE (4G/5G)

Bestel vanaf maandag 3 mei jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S20 FE (4G/ 5G) bij Telecombinatie en krijg t/m 6 juni 2021 een gratis Google Chromecast cadeau (t.w.v. €39,-). Telecombinatie is jouw Samsung winkel in de buurt! 

Bel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs voor een consult in de winkel óf op afstand en bestel je nieuwe Samsung Galaxy S20 FE.

Google Chromecast

Bestel tussen 3 mei en 6 juni 2021 een Samsung Galaxy S20 FE in 4G of 5G bij een van onze winkels? Dan ontvang je een Google Chromecast t.w.v. €39,- er gratis bij.

SamsungS20FE-Chromecast

De Google Chromecast sluit je via HDMI aan op je TV. Met de Google Chromecast stream je zo eenvoudig video’s, programma’s, films, sport, games en/of muziek vanaf je smartphone of tablet naar je televisie. Zo maak je van iedere TV een Smart TV en speel je jouw favoriete serie op Netflix, films op Disney + of Amazon Prime heel eenvoudig af. Daarnaast kun je de Chromecast ook besturen met je stem, dankzij Google Assistent.

Samsung Galaxy S20 FE actie met abonnement?

Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S20 FE bij Telecombinatie ook met een abonnement afsluiten of het contract verlengen van je huidige aanbieder, ook als je niet eerder bij ons een abonnement hebt afgesloten. We helpen je graag met het maken van de juiste en beste keuze uit de Samsung Galaxy S20 FE opties en zorgen ervoor dat je deze snel kan ophalen of krijgt thuisbezorgd.

Let op: deze actie geldt alleen voor de Samsung Galaxy S20 FE en zolang de voorraad strekt.

Wat moet ik doen om de Samsung gift te ontvangen?

 • Bestel t/m 6 juni 2021 jouw Samsung S20FE smartphone bij één van onze Telecombinatie winkels
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions (samsung.com/nl/promo)
 • Klik op de “Ontvang de Google Chromecast met adviesprijs €39,- bij aankoop van een Galaxy S20FE of de S20FE 5G”.
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe aan de bijlage:
  • 1. De kassabon – de bon met het bewijs dat je een bestelling tijdens de actieperiode hebt geplaatst (Let op: hier moet een datum tussen 3 mei en 6 juni 2021 op staan);
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy S20 FE toestel. Op de foto moet het EAN en het IMEI nummer goed zichtbaar zijn;
  • 3. Let op: bewaar de kassabon van de aankoop goed, Samsung kan hier later nog naar vragen.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 21 juni 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de S21 Samsung Gift ontvangen.

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een afspraak in de winkel óf een consult op afstand en we zorgen er samen voor dat jij in aanmerking komt voor deze Google Chromecast als cadeau bij de Samsung Galaxy S20 FE.

Meer weten over de Samsung Galaxy S20 FE? Lees hier ons uitgebreide blog.