Gratis Google Nest Audio Speaker bij de Samsung Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra!

Bestel vanaf maandag 3 mei jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra bij Telecombinatie en krijg t/m 6 juni 2021 een gratis Google Nest Audio Speaker cadeau (t.w.v. €99,-). Telecombinatie is jouw Samsung winkel in de buurt! 

Bel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs voor een consult in de winkel óf op afstand en bestel je nieuwe Samsung Galaxy S21. Benieuwd naar de acties en aanbiedingen van de netwerken? Bekijk ze hier.

Google Nest Audio Speaker

Bestel tussen 3 mei en 6 juni 2021 een Samsung Galaxy S21, S21 + of de S21 Ultra bij een van onze winkels? Dan ontvang je de Google Nest audio Speaker t.w.v. €99,- er gratis bij. Het maakt niet uit welk toestel uit deze reeks je kiest.

GoogleNest-SamsungS21

De Google Nest Audio Speaker is een Smart speaker. Deze speaker verbindt je via Wi-fi en kun je gebruiken om bijvoorbeeld muziek, podcasts af te spelen van jouw favoriete muziekstreamingdienst, zoals Spotify. Dankzij de ingebouwde Google Assistent kun je niet alleen muziek bedienen maar ook andere Smart Home apparaten in huis.

 • Met ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten
 • De speaker onderscheid tot 6 stemmen, waardoor je met meerdere personen gebruikt maakt van het apparaat
 • Wie twee Google Nest Audio Speakers heeft, krijgt automatisch het voorstel om de speakers te koppelen als stereo-paar. Zo creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Samsung Galaxy S21 actie met abonnement?

Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra bij Telecombinatie ook met een abonnement afsluiten of het contract verlengen van je huidige aanbieder, ook als je niet eerder bij ons een abonnement hebt afgesloten. We helpen je graag met het maken van de juiste en beste keuze uit de Samsung Galaxy S21-serie en zorgen ervoor dat je deze snel kan ophalen of krijgt thuisbezorgd.

Let op: deze actie geldt alleen voor de Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra en zolang de voorraad strekt.

Wat moet ik doen om de Samsung gift te ontvangen?

 • Bestel t/m 6 juni 2021 jouw Samsung S21, S21 + of S21 Ultra smartphone bij één van onze Telecombinatie winkels
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions
 • Klik op de “Ontvang de Google Nest Audio Speaker met adviesprijs van €99,- bij aankoop van de Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra”.
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe aan de bijlage:
  • 1. De kassabon – de bon met het bewijs dat je een bestelling tijdens de actieperiode hebt geplaatst (Let op: hier moet een datum tussen 3 mei en 6 juni 2021 op staan);
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy S21, S21 + of S21 Ultra toestel. Op de foto moet het EAN en het IMEI nummer goed zichtbaar zijn;
  • 3. Let op: bewaar de kassabon van de aankoop goed, Samsung kan hier later nog naar vragen. Deze kassabon hoef je niet te uploaden.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 6 juli 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de S21 Samsung Gift ontvangen.

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een afspraak in de winkel óf een consult op afstand en we zorgen er samen voor dat jij in aanmerking komt voor deze Google Nest Audio Speaker cadeau bij de Samsung Galaxy S21familie.

Meer weten over de Samsung Galaxy S21 Serie? Lees hier ons uitgebreide blog.