Snelpakkers van KPN Internet en Mobiel

Actie verlopen

Het is nog even Black Friday Sale bij Telecombinatie! De acties bij Telecombinatie zijn nog even verlengd. Dit betekent veel mooie aanbiedingen, zoals de KPN Snelpakkers. Met de Snelpakkers biedt KPN onweerstaanbare deals voor Internet en Mobiele abonnementen. Nu kun je bij een Internet abonnement van KPN kiezen voor een cadeau, zoals een Philips smart TV t.w.v. €499. Of kies voor een mobiel abonnement. Die zijn tijdens de Black Friday sale supervoordelig. 

  De acties op mobiel gelden nog maar een paar dagen en voor de cadeaus geldt: op = op. Dus maak snel een afspraak of kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt.

  KPN Internet & TV bestellen bij Telecombinatie

   KPN Mobiele Snelpakkers

  Tijdens de Black Friday sale biedt KPN fantastische Snelpakkers voor Mobiel. We zetten ze voor je op een rij:

  • Krijg €2,50 korting per maand op een Unlimited Data abonnement. Hiermee bespaar je €60!
  • Bij een abonnement met 10GB krijg je nu 2GB gratis. Je ontvangt dus 12GB voor de prijs van 10GB.
  • Ontvang bij een Kids Sim van 1GB nu 1GB cadeau.
  • Je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. €25

  KPN Mobiele Snelpakkers i.c.m. toestel

  De KPN Snelpakkers voor Mobiel gelden ook voor een abonnement in combinatie met een Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy A53 of iPhone 14.

  Kortingstabel Black Friday KPN S22

  Samsung Galaxy A53

  Snelpakkers iPhone 14

  KPN Internet & TV bestellen bij Telecombinatie

  KPN Snelpakkers bij Telecombinatie

  Het is Black Friday week bij Telecombinatie. Dit betekent veel mooie aanbiedingen, zoals de KPN Snelpakkers. Met de Snelpakkers biedt KPN onweerstaanbare deals voor Internet & TV, Internet Only en Mobiele abonnementen. Als je tijdens de Black Friday weken kiest voor KPN Internet & TV of Internet Only, krijg je één van deze vier welkomstcadeaus cadeau:

  • Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499
  • Philips Soundbar t.w.v. €399
  • KPN SuperWifi t.w.v. €199
  • 12 maanden Internet & TV voor maar €35 per maand

  Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499

  Maak optimaal gebruik van het Internet & TV of Internet Only abonnement van KPN, door te kiezen voor de Philips 43” Ultra HD TV. Het 4K UHD LED-TV scherm maakt de beelden zo levendig dat je een film ervaart, in plaats van ziet. Het eersteklas Dolby Atmos-geluid draagt bij aan deze ultieme ervaring. Het geluid is van uitstekende kwaliteit en krachtig door de hoogwaardige bas. Met deze Smart TV heb je altijd een bioscoop-ervaring in huis.

  Op = op, dus maak snel een afspraak of kom langs.

  Philips 43 Ultra HD TV

  Philips Soundbar t.w.v. 399

  Geniet nog meer van de muziek die je online luistert via de Spotify app met de Philips Soundbar. Deze Soundbar en draadloze subwoofer maken gebruik van de Dolby Atmos techniek, wat zorgt voor krachtiger geluid en een betere bas. Hierdoor is het geluid van uitstekende kwaliteit. De draadloze subwoofer kan je met de Soundbar verbinden door middel van de Play-Fi functie. Zo kun je beide geluidsbronnen op een andere plek in de ruimte plaatsen, waardoor de muziek de hele ruimte vult. Ook kan je de Philips Soundbar en subwoofer met je TV verbinden. Zo creëer je surround sound tijdens het kijken van een film, waardoor je de film net zo ervaart als in de bioscoop.

  Pak snel je kans en maak een afspraak of kom bij ons langs.

  Philips Soundbar

  KPN SuperWifi t.w.v. €199

  Ongeremd van je Internet & TV of Internet Only genieten? Kies dan voor de SuperWifi van KPN. Dit is dé totaaloplossing voor supergoeie wifi in huis. Met dit apparaat maak je gebruik van Wifi 6. Dit is vergelijkbaar met het 5G netwerk voor mobiel. Wifi 6 zorgt ervoor dat je van kelder tot zolder supersnel internet hebt voor meerdere apparaten tegelijk. Dat betekent dat jij kan Netflixen, je partner kan gamen en je kind aan het huiswerk kan. De SuperWifi van KPN is daarbij heel makkelijk te installeren. Door simpelweg een stekker in het stopcontact te steken heb je overal in huis wifi van topkwaliteit. Met de KPN Thuis app kun je bepalen wat de beste plek is om het apparaat te plaatsen. Deze app laat realtime zien hoe sterk het wifi signaal is. Op de plek waar de wifi het beste is in huis, plaats je de KPN SuperWifi.  

  Ga snel genieten van superwifi en maak een afspraak of kom langs.

  KPN SuperWifi

  Krijg 12 maanden Internet & TV voor maar €35

  Hou je liever geld over? Kies er dan voor om 12 maanden lang maar €35 per maand te betalen voor je Internet & TV of Internet Only abonnement. Je houdt hiermee een flink bedrag over. Dit bedrag kun je na de 12 maanden uitgeven aan bijvoorbeeld een leuk uitje. Maak een afspraak of kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt. Dan kijken we samen hoeveel jij bespaart door voor deze optie te kiezen.

  KPN Internet Welkomstcadeaus voor ondernemers

  Ben je ondernemer en is KPN Zakelijk Internet het juiste abonnement voor jou? Dan heb je geluk, want tijdens de Black Friday weken gelden de KPN Snelpakkers ook voor de ondernemer. Als je tijdens deze weken een KPN Zakelijk Internet abonnement afsluit, kun je kiezen voor één van de welkomstcadeaus:

  • Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499
  • Philips Soundbar t.w.v. €399
  • KPN SuperWifi t.w.v. €199
  • 12 maanden Internet & TV voor maar €35 per maand

  Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus maak snel een afspraak of kom bij ons langs.

  KPN Internet & TV bestellen bij Telecombinatie

  Vraag een medewerker in de winkel naar de volledige actievoorwaarden.

  Ben je benieuwd naar alle Black Friday deals bij Telecombinatie? Bekijk dan hier het overzicht.

  Black Friday banner algemeen