KPN Snelpakkers: extra korting op je abonnement sim only of Samsung en iPhone

Actie verlopen

Tijdens de Snelpakkers van KPN lopen de kortingen op tot wel €450! Pak dus snel je kans, want de acties zijn tijdelijk. Wij zetten alvast de aanbiedingen van de meest populaire smartphones voor je op een rij. Lees dus snel verder.

Wij zijn de onafhankelijke telefoonspecialist voor jou. Zie je door de bomen het bos niet meer met alle acties en aanbiedingen die er zijn? Dat snappen we volledig. Laat je adviseren door Telecombinatie over welke aanbieding bij jou het beste past. Kom direct langs of maak een afspraak online, en pak jouw korting!

Afsprakenplanner Telecombinatie

KPN Snelpakkers abonnement met nieuwe telefoon

Dringend toe aan een nieuwe telefoon, of gewoon zin in wat nieuws? Bij Telecombinatie heb je ruime keuze aan telefoons bijvoorbeeld de nieuwste iPhone 14 en Samsung Galaxy S23.

KPN Snelpakkers aanbieding Samsung Galaxy S23

Ga voor de allerbeste Samsung van het moment met de Samsung Galaxy S23 series. Nu met een tijdelijke cashback op de Samsung Galaxy S23 series loopt je voordeel wel op tot €462!

Kortingstabel KPN Samsung Galaxy S23

KPN Snelpakkers aanbieding iPhone 14

De iPhone 14 is de nieuwste versie van de iPhone. Het is een indrukwekkend reeks toestel, voorzien van de allernieuwste snufjes op het gebied van mobiele technologie. 

Kortingstabel KPN iPhone 14

KPN Snelpakkers aanbieding Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 is het beste middenklasse toestel van dit moment en staat bekend om de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kortingstabel KPN Samsung Galaxy A54

KPN Snelpakkers Sim Only abonnement met korting

Werkt je smartphone nog goed, maar heb je wel een nieuw abonnement nodig? Ga dan voor een Sim Only abonnement tijdens de KPN Snelpakkers. Kies bijvoorbeeld voor KPN Unlimited met onbeperkt data en bellen om zonder zorgen en grenzen je telefoon te gebruiken. Heb je ook KPN Thuis? Dan krijg je nog meer korting met combinatievoordeel!

Kortingstabel KPN Sim Only

Combineer KPN mobiel met KPN Thuis voor extra korting

Combineer je mobiele KPN abonnement met een KPN Internet & TV abonnement en ontvang veel voordeel! Je krijgt tot €7,50/mnd op je mobiele abonnement en vele extra’s bij je KPN Thuis abonnement.

Verleng je KPN abonnement met korting

Ook als je al klant bent bij KPN en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruik maken van deze KPN Snelpakker deals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN abonnement niet bij ons is afgesloten.

Laat je informeren door onze telecomexperts en bekijk hoeveel jij kan besparen met deze KPN Snelpakker deals. Je kan natuurlijk bij ons binnenlopen, met een afspraak hoef je gegarandeerd niet te wachten!

Afsprakenplanner Telecombinatie