KPN Snelpakkers: gratis extra data bij alle KPN mobiel abonnementen

Tijdens de Snelpakker weken bij Telecombinatie, jouw telecom winkel in de buurt, profiteer je tijdelijk van heel veel extra data cadeau. Het aantal GB kan oplopen tot wel 5GB extra per maand, iedere maand weer zolang je abonnement loopt! Daarbij profiteer je tijdelijk van korting tot €228,- op de iPhone 12 (64GB), iPhone 12 (128GB) en iPhone 12 (256GB) in combinatie met de 25GB + 5GB cadeau KPN-abonnementen. Liever een ander abonnement met een andere nieuwe smartphone of zonder smartphone? Ook dan profiteer je tijdelijk van extra veel data cadeau. Maar wees er snel bij want de Snelpakkers zijn weg voor dat je het weet! Maak dus snel een afspraak of kom langs bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past!

KPN mobiel abonnement met Apple iPhone 12 (5G)

KPN Snelpakker weken Apple iPhone 12

KPN mobiel abonnement met Samsung Galaxy A52 (5G)

KPN Snelpakker weken Samsung Galaxy A52

 

KPN Sim only abonnement met gratis extra data.

Geen nieuwe smartphone nodig maar wel graag veel extra data cadeau? Ook dan kom je langs bij Telecombinatie! Want sluit je tijdens de KPN Snelpakker een voordelig sim only abonnement af, dan krijg je ook tot 5GB extra data cadeau. Hierdoor profiteer je van de volgende databundels:

  • KPN Hussel Unlimited: €2,50 extra korting per maand.
  • KPN Hussel 25GB: 5GB extra per maand.
  • KPN Hussel 15GB: 5GB extra per maand.
  • KPN Hussel 5GB: 5GB extra per maand.
  • KPN Hussel 2GB: 2GB extra per maand.
  • KPN Hussel 0GB: 500MB extra per maand.

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst, want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij van gratis snel 5G internet met een nieuwe smartphone!

Wil je je KPN-abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruik maken van deze iPhone 12 verlengdeal of Samsung Galaxy A52 5G verlengdeal bij Telecombinatie. Liever een ander KPN abonnement met of zonder toestel? Ook dan ben je bij Telecombinatie, jouw telefoonwinkel in de buurt, aan het juiste adres. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Is de nieuwe iPhone 12 5G-ready? Jazeker!

Met de komst van de iPhone 12 heeft ook Apple nu een smartphone-lijn die 5G-ondersteuning biedt. En dat is mooi, want met 5G zijn bijvoorbeeld hogere internetsnelheden te behalen dan met de voorganger 4G. De snelheid loopt op tot meer dan 200 Mb/s en zal daarom binnen afzienbare tijd gegarandeerd de nieuwe standaard worden op het gebied van mobiel internet.

KPN Hussel voordeel

Combineer KPN Mobiel met KPN Thuis Internet & TV en profiteer van maandelijkse kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst €7,50 extra korting op je mobiele abonnement. Extra reden dus om van deze Apple iPhone 12 of Samsung Galaxy A52 5G aanbieding gebruik te maken. Slim combineren dus.

Krijg je bij KPN zakelijk ook gratis extra data?

Jazeker, de Smartpakker deals zijn ook geldig voor KPN Hussel zakelijke abonnementen. Ook hier krijg je extra korting op geselecteerde toestellen én je abonnement.

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis!