Nu bij Telecombinatie: de T-Mobile/Samsung Super Deal

Tot en met 23 september is het dubbel Samsung Galaxy S9-voordeel bij T-Mobile! Zo krijg je bovenop de €100,- cashback van Samsung, nu bij Telecombinatie nog eens 24 maanden lang iedere maand maar liefst €7,50 extra korting op je S9 bij een T-Mobile GO-abonnement! Dat betekent dat jij nu profiteert van een totale korting van €280,-! Wauw, wat een Samsung - super deal…  Maar let op: dit aanbod geldt alleen voor de Samsung Galaxy S9 of S9+ van 64GB in combinatie met een T-Mobile GO-abonnement en zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

€7,50 per maand korting op jouw toestel

Tot en met 23 september zit jij in de unieke situatie dat je niet van een, maar twee Samsung S9-kortingen profiteert die jou samen een hoop geld besparen. Wat moet je hiervoor doen? Allereerst: kom snel langs in de winkel bij jou in de buurt en wij sluiten, mits de voorraad het nog toelaat, hét ideale T-Mobile GO-abonnement voor je af op basis van je persoonlijke wensen en gebruik. Je krijgt dan niet alleen 24 maanden 7,50 korting op jouw toestel, maar wij maken jouw S9 bovendien volledig gebruiksklaar door al je data en apps voor je over te zetten.

Extra korting: €100,- cashback van Samsung

Naast de torenhoge T-Mobile korting profiteer je in deze periode bovendien nog van de Samsung S9 cashback-actie. Deze vraag je, nadat je jouw telefoon van ons hebt ontvangen, zeer gemakkelijk zelf aan door de stappen hieronder te volgen:  

  • Ga naar de actiepagina
  • Vul het deelnameformulier in en volg de stappen
  • Vul het aanmeldformulier tot uiterlijk 6 oktober 2018 in
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar

T-Mobile Klantvoordeel: combineren betekent nóg meer voordeel

Wist je dat: als er op jouw adres meerdere abonnementen of producten van T-Mobile staan geregistreerd je bovendien profiteert van nóg meer voordeel? Met T-Mobile Klantvoordeel ben je, afhankelijk van de producten die je combineert, verzekerd van: 2,50 extra korting op jouw GO abonnement (1, 5 of 10 GB), extra mobiele data, een verhoging van je internetsnelheid (Thuis) of een extra tv-pakket naar keuze. Slim combineren dus.