Nu bij Telecombinatie: de T-Mobile/Samsung Super Deal

Tot en met 20 januari is het dubbel Samsung Galaxy S9-voordeel bij Telecombinatie! Zo krijg je naast €100,- cashback van Samsung nu bij Telecombinatie ook nog eens 24 maanden lang iedere maand tot maar liefst €9,50 extra korting op je S9 of S9+ bij een T-Mobile GO-abonnement! Dat betekent dat jij nu profiteert van een totale korting van €329,-! Wauw, wat een Samsung - Super Deal…  Maar let op: dit aanbod geldt alleen voor de Samsung Galaxy S9 of S9+ van 64GB in combinatie met een T-Mobile GO-abonnement en zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

€9,50 per maand extra korting op jouw toestel

Tot en met 20 januari zit jij in de unieke situatie dat je niet van een, maar twee Samsung S9-acties profiteert die jou samen een hoop geld besparen. Wat moet je hiervoor doen? Allereerst: kom snel langs in de winkel bij jou in de buurt en wij sluiten, mits de voorraad het nog toelaat, hét ideale T-Mobile GO-abonnement voor je af op basis van je persoonlijke wensen en gebruik. Je krijgt dan niet alleen 24 maanden €9,50 korting op jouw maandelijkse kosten, maar wij maken jouw toestel bovendien volledig gebruiksklaar door al je data en apps voor je over te zetten.

Extra actie: nu met €100,- extra cashback

Naast de torenhoge T-Mobile korting profiteer je in deze periode bovendien nog van de extra Samsung-actie: €100,- cashback! Deze vraag je, nadat je jouw telefoon van ons hebt ontvangen, zeer gemakkelijk zelf aan door de stappen hieronder te volgen:  

  • Ga naar de actiepagina, vul het deelnameformulier in en volg de stappen;
  • Let op: registreer je aankoop uiterlijk 4 maart 2019;
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

T-Mobile Klantvoordeel: combineren betekent nóg meer voordeel

Wist je dat: als er op jouw adres meerdere abonnementen of producten van T-Mobile staan geregistreerd je bovendien profiteert van nóg meer voordeel? Met T-Mobile Klantvoordeel ben je, afhankelijk van de producten die je combineert, verzekerd van: 2,50 extra korting op jouw GO abonnement (1, 5 of 10 GB), extra mobiele data, een verhoging van je internetsnelheid (Thuis) of een extra tv-pakket naar keuze. Slim combineren dus.

Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en pak dit voordeel!