T-mobile lanceert nieuw portfolio

T-Mobile heeft iets te vieren en wij vieren mee! En daarom, vanaf vandaag beschikbaar bij Telecombinatie: de gloednieuwe abonnementen van T-Mobile! Met een hoop veranderingen en een hoop nieuws te kiezen. In deze blog lopen we er daarom graag even met je doorheen: we leggen je uit wat verandert en vooral welk voordeel er voor jou te halen valt.

T-Mobile GO’s all the way

De grootste verandering die direct opvalt zijn de namen van de verschillende bundels: Basis Sim Only heeft plaatsgemaakt voor GO. En dat biedt mogelijkheden! Want waar de voordelige Basis Sim Only voorheen enkel zonder nieuwe telefoon beschikbaar was, heb je met de nieuwste GO-abonnementen nu wel degelijk de mogelijk te kiezen voor de nieuwste smartphones in combinatie met kleinere en dus voordeligere bel- of databundels. Zo krijg jij dus het beste van twee werelden, kies je voordeel.

  • Belbundels

    Van drie belbundels gaat T-mobile nu terug naar twee: 120 minuten en Unlimited belminuten. Zo is een keuze snel gemaakt.
     
  • Databundels

    Qua data kies je nu uit maar liefst zes opties: 0 GB, 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB en Unlimited Data. Allen te combineren met de belbundel van jouw keuze en bovendien: allen op de GO-snelheid van 225 Mb/s, waar voorheen 120 Mb/s standaard was voor kleinere bundels.

    #Tip: sluit nu een abonnement af met 5 GB of 10 GB en je ontvangt de eerste maand gratis Unlimited Data!

Extra smartphone-voordeel

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Dat komt goed uit, want T-Mobile trapt het nieuwe portfolio af met twee mooie smartphone-deals! Zo is de Samsung Galaxy S9 of S9+ nu extra voordelig geprijsd en ontvang je bovendien tijdelijk €100,- cashback! Liever een iPhone? Prima! Dan is de nu extra scherp geprijsde iPhone Xr of X misschien iets voor jou.  

T-Mobile Klantvoordeel: combineren betekent nóg meer voordeel

Wist je dat: als er op jouw adres meerdere abonnementen of producten van T-Mobile staan geregistreerd je bovendien profiteert van nóg meer voordeel? Met T-Mobile Klantvoordeel ben je, afhankelijk van de producten die je combineert, verzekerd van: 2,50 extra korting op jouw GO abonnement, extra mobiele data, een verhoging van je internetsnelheid (Thuis) of een extra tv-pakket naar keuze. Slim combineren dus.

Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en pak dit voordeel!