Online.nl Black Friday deals: korting, cashbacks en cadeaus!

Tijdens de Black Friday-weken krijg je tot en met 6 december heel veel extra korting op Online.nl! Kom naar de winkel voor de beste Online.nl Black Friday deals of maak een afspraak en profiteer nu van dit voordeel. 

Kies je voordeel!

Sluit deze week nog je Online.nl abonnement af bij Telecombinatie en profiteer van 6 maanden lang €17,50/maand korting plus gratis aansluiten (t.w.v. €30,-)! Dat betekent al €135,- korting, ongeacht welk pakket je kiest! 

Daarnaast profiteer je tijdelijk van extra Online.nl Black Friday deals en kies je uit een van de volgende cadeaus: 

 • Google Nest Mini (t.w.v. €59,-); of
  Kies voor Google Nest Mini, dé smartspeaker voor ieder huishouden.
   
 • Veho draadloze headphone met Noise Cancellation; of
  Of kies voor de draadloze Veho ZB-6 headphone 
   
 • €50,- cashback!
  Of profiteer van €50,- cashback!

Online.nl: het meest complete tv-pakket van Nederland

Kies voor Online.nl en je maakt gebruik van het supersnelle en betrouwbare netwerk van KPN. En dat merk je! Geniet door het hele huis van Internet in de hoogste snelheden en televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Met meer dan 85 tv-zenders, Opnemen, Pauzeren, TV Gemist én FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 in je basis tv-pakket is Alles-in-1 van Online.nl completer dan ooit. Sterker nog: het meest complete tv-pakket van Nederland.

Bekijk hier alle Black Friday deals

Kijk hieronder voor de beschikbaarheid op jouw adres. Kom direct naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak en regel het volledig op afstand!