Helaas! Deze actie is verlopen

T-Mobile abonnement 10 GB: nu met €2,50/mnd korting

Als je een nieuw mobiel abonnement zoekt, dan is het nu extra verleidelijk om bij Telecombinatie over te stappen. Tijdens de T-Mobile Superlimited Superdeal profiteer je bij Telecombinatie namelijk van een superscherpe deal waarbij je €2,50 korting krijgt op een T-Mobile abonnement met 10GB. Je krijgt daardoor in principe 10GB voor de prijs van 5GB. Daarnaast profiteer je ook van extra korting op je smartphone. Dat is lekker! Zeker ook omdat je met T-Mobile verzekerd bent van surfen op het best geteste netwerk. Dus kom langs bij jouw Telecombinatie in de buurt, dan zetten we alle T-Mobile aanbiedingen voor je op een rij.

Samsung Galaxy S21 aanbieding bij T-Mobile

Samsung Galaxy S21 korting T-Mobile Superlimited Superdeal

iPhone 12 aanbieding bij T-Mobile

iPhone 12 korting T-Mobile Superlimited Superdeal

T-Mobile Sim Only met extra korting

Heb je nog geen nieuwe telefoon nodig? Geen probleem, ook dan ben je bij Telecombinatie aan het goede adres voor extra korting op je T-Mobile Sim Only abonnement. Vanaf €15,- per maand heb je al een T-Mobile Sim Only abonnement met 12GB en 120minuten. Heb je aan 12GB niet genoeg, dan heb je voor vanaf €25,- per maand een Unlimited abonnement inclusief snel 5G-internet.

T-Mobile Zakelijk

De aanbiedingen bij T-Mobile zijn ook geldig voor zakelijke abonnementen van T-Mobile GO. Ook daar krijg je nu 10GB voor de prijs van 5GB en korting op geselecteerde toestellen.

Kan ik ook mijn T-Mobile abonnement verlengen met T-Mobile Superlimited Superdeal?

Ja dat is mogelijk. Ook als klant van T-Mobile, en je kunt/mag je abonnement verlengen, kun je profiteren van de extra korting tijdens de Superlimited Superdeal bij Telecombinatie.

Nog meer korting met T-Mobile Thuis

Als je op jouw adressen meerdere producten van T-Mobile hebt, zoals een mobiel abonnement van een gezinslid of T-Mobile internet Thuis, dan is je korting nog hoger! Afhankelijk van de producten die je combineert kun je de volgende kortingen ontvangen:

  • €5,- korting op je Thuis-factuur;
  • Tot €10,- korting op je Mobiel-factuur;
  • Tot wel 2 GB extra mobiele data per maand;
  • Hoogste internetsnelheid voor thuis;
  • Eerste 3 maanden gratis TV.

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis!