T-Mobile Superlimited Superdeals

Het is nu extra voordelig om een Samsung of iPhone aan te schaffen: de T-Mobile Superlimited Superdeals zijn er weer! Tijdens de Superlimited Superdeals zijn er topdeals op een abonnement met 3GB, 10GB of 20GB in combinatie met een Samsung of iPhone uit de onderstaande series:

  • Samsung Galaxy S22 series (S22, S22+, S22 Ultra)
  • Samsung Galaxy Flip 4
  • Iphone 13 series
  • iPhone 14 series

Maak een afspraak bij telecombinatie

De T-Mobile Superlimited Superdeals

Samsung Galaxy S22 aanbieding T-Mobile

kortingstabel S22 Tmobile

iPhone 13 aanbieding T-Mobile

Kortingstabel iPhone 13 Tmobile

iPhone 14 aanbieding T-Mobile

kortingstabel iphone 14 Tmobile

T-Mobile Sim Only met extra korting

Geen behoefte aan een nieuwe telefoon en wel besparen op je abonnement? Kies dan bijvoorbeeld voor Onbeperkt Data en Bellen voor €35 per maand. Als er daarnaast op jouw huisadres nog een T-Mobile abonnement is - zoals T-Mobile Thuis - krijg je €10 extra korting. Dat betekent dat je maar €25 per maand betaald voor het Onbeperkt Data en Bellen abonnement!

Niet zoveel data nodig? Je hebt al 3GB data + 120 minuten bellen voor maar €13,50 per maand. Hiervoor geldt hetzelfde: als je op jouw huisadres nog een ander T-Mobile abonnement hebt, krijg je extra korting. Je krijgt namelijk €2,50 korting, waardoor je maar €11,00 per maand betaald.

T-Mobile Zakelijk

De Superlimited Superdeals zijn er ook voor de ondernemer! Als je nu voor een Samsung Galaxy S22, iPhone 13 of iPhone 14 kiest, krijg je mooie kortingen. Kijk op T-Mobile @ Work voor meer info over T-Mobile @work, of loop langs een Telecombinatie winkel en laat je informeren door onze medewerkers.

Combinatievoordeel met T-Mobile Thuis voor extra korting

Als er op jouw huisadres meerdere abonnementen van T-Mobile aanwezig zijn, krijg je extra korting op beide abonnementen! Bijvoorbeeld als je een mobiel abonnement van T-Mobile hebt en Internet & TV pakket hebt, krijg je de volgende kortingen:

  • €5,- korting op je Thuis-factuur;
  • Tot €10,- korting op je Mobiel-factuur;
  • Tot wel 2 GB extra mobiele data per maand;

Nu bij Telecombinatie hebben we een exclusief cadeau voor jou als je bij ons in de winkel een T-Mobile Internet & TV pakket afsluit: je krijgt tot €50 terug bij het aansluiten! Kijk op deze pagina voor meer info.

Maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor het afsluiten van een abonnement of advies op maat!

Maak een afspraak bij telecombinatie