Profiteer bij Telecombinatie, jouw telecomwinkel in de buurt, nu van extra veel T-Mobile Thuis voordeel. Zo profiteer je 6 maanden lang van €10,- korting op TV, betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €30,- (wanneer op jouw adres al een Mobiel abonnement T-Mobile staat geregistreerd) en krijg je exclusief bij Telecombinatie ook nog eens tot €30,- cashback! 

Daarnaast profiteer je met de gloednieuwe T-Mobile TV app nu ook eens van €2,50/maand extra korting! Hierdoor bespaar je al snel heel veel geld op het toch al supervoordelige T-Mobile Internet & TV- pakket met snelheden tot wel 1 Gbit/s! Zeker wanneer je het combineert met Mobiel.

T-Mobile Mobiel

Ook met T-Mobile Mobiel krijg je nu extra veel voordeel. Profiteer bijvoorbeeld van:

  • Nieuwe abonnementen met nog meer data;
  • Top deal met de iphone 13 (€2,50 korting per maand op 8 GB bundels en €3,- korting per maand op 15 GB bundels).

Telecombinatie bij jou in de buurt

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel in de buurt binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Snel en voordelig vast Internet van T-Mobile

Bij T-Mobile heb je niet alleen keuze uit verschillende Internetsnelheden voor de beste prijzen, maar ook ontvang je standaard een goede wifi modem. Wil je toch voor nog beter gaan, kies dan voor Wifi Plus. Met Wifi Plus zorg je voor een nog beter wifi verbinding en is daarmee hét antwoord op haperende verbinding of wifiloze zones in huis. Dan doet iedereen in huis zorgeloos en ongestoord wat-ie wil! Kom langs of maak een afspraak en we kijken samen of Wifi Plus of juist de standaard wifi modem het best bij jouw situatie past.

Combineer T-Mobile Mobiel met Internet Thuis voor nog meer korting

Heb je al een Mobiel abonnement van T-Mobile dan profiteer je van nog meer voordeel op zowel Thuis Internet als op het mobiele abonnement, ofwel: dubbel voordeel! Zo kan de korting op Mobiel oplopen tot maar liefst €10,- per maand en voor Thuis Internet zelfs tot wel €15,- per maand! Hierdoor heb je de hoogst haalbare internetsnelheid op jouw adres al voor slechts €25 per maand en een Unlimited mobiel abonnement ook voor slechts €25,- per maand.

Maandelijkse T-Mobile voordelen op een rij:

  • €2,50 extra korting databundels
  • 2 GB gratis extra data
  • €10,- extra korting op Unlimited
  • Tot €15,- extra korting op Internet Thuis
  • Eerste 6 maanden korting TV
  • Best geteste netwerk van Nederland!

Benieuwd welke kortingen jij kunt krijgen op zowel Mobiel als Internet Thuis van T-Mobile? Maak dan snel een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen voor welke voordelen jij allemaal in aanmerking komt.

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Tip: maak gemakkelijk een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen!

Afsprakenplanner Telecombinatie