De juiste energieleverancier: een warmte die goed voelt

Bewust omgaan met energie is verder kijken dan alleen naar kosten en verbruik, ook de oorsprong van jouw energie kan belangrijk zijn. Want ja, ook dit moet goed voelen. Gelukkig hoeft het één het ander niet uit te sluiten en kies je bij Telecombinatie jouw ideale combinatie van deze drie: een voordelig energiecontract met energiebesparende hulpmiddelen èn een verantwoorde energieleverancier.

Groene stroom

Nederlandse energie wordt steeds groener. Vrijwel iedere leverancier heeft tegenwoordig een groene optie die is opgewekt uit duurzame bronnen zoals wind, water, zonlicht of biomassa. Groene stroom is milieuvriendelijk omdat bij het productieproces minder CO2 wordt uitgestoten en het zo dus minder bijdraagt aan de klimaatverandering. Ga je voor groen, dan is Greenchoice bij uitstek je groenste keuze, maar ook andere energiegiganten worden almaar groener en investeren steeds meer in duurzame opwek- en ontwikkelingsmethodes.  

Waar word jij warm van? Loop eens binnen bij jouw winkel in de buurt en we hebben het vrijblijvend over je wensen en verbruik. We bespreken samen de mogelijkheden en komen zo vanzelf tot de beste energieaanbieder voor jouw situatie, zonder dat het jouw energie kost. Samen alles geregeld.

Dit zeggen onze klanten:

Eén tripje naar de Telecombinatie en ik bespaar 150 euro per jaar! Te gek...
Helma uit Zeist, 2 augustus 2021
Top winkel. Goede kennis van zaken.Nemen alle tijd voor je. Bereid om mee te denken voor de beste oplossing. En top service.... Zeer tevreden!
Anne-Marie uit Bunschoten, 15 april 2021