Odido Prepaid

Een Prepaid van Odido betekent vrijheid én voordeel! Want koop nu jouw extra voordelige Prepaid-simkaart en gebruik ‘m wanneer je wilt. Oftewel: zonder vaste maandelijkse kosten en je bepaalt zelf wanneer je opwaardeert. Pure vrijheid dus en ook nog eens op het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Dat is het voordeel van een Odido Prepaid.

Kies je ideale Odido Prepaid en bundels

Bij Odido heb je de keuze uit twee Prepaids, namelijk: Odido prepaid of PrePaid Kids, voor de jongere gebruikers. Deze Prepaids zijn aan te vullen hoe je maar wilt, afhankelijk van waar jij de nadruk op legt in je telefoongebruik. Kies daarom uit de volgende voordelige bundels:

 • Combibundel S, M, L of XL
  Kies jouw ideale combinatie van minuten, sms'jes en MB's.
   
 • Unitbundel
  Bij deze bundel staat een unit gelijk aan een minuut, sms of MB.
   
 • Unlimited Data
  De hele dag of weekend onbeperkt MB’s !
   
 • Altijd Online (alleen in combinatie met Prepaid Kids)
  De ideale bundel voor de eerste smartphone ervaring van kinderen: Onbeperkt online op 128 Kbp/s en 30 minuten/sms’jes om te laten weten dat ze wat later thuis zijn. Bovendien: zijn de minuten op, dan kun jij als ouder altijd zelf nog bellen. Ook een fijn idee.

Gemakkelijk opwaarderen

Is je tegoed op? Geen probleem! Want ook het opwaarderen van je Prepaid-tegoed is heel makkelijk en kan bij Odido op verschillende manieren, namelijk: gemakkelijk bij ons in de winkel, via de Odido app, via sms of zelfs automatisch.

Meer informatie over Odido Prepaid? Kom langs bij jouw winkel in de buurt  of maak een afspraak en we vertellen je er alles over. Nu ook op afstand mogelijk!