Per 1 juli: prijswijzigingen voor Internet, TV & Bellen 

Ziggo, KPN, Telfort, XS4All en Delta, de vijf grootste internetproviders van Nederland, hebben aangekondigd per 1 juli de prijzen voor Internet, TV en Bellen te verhogen. De gemiddelde prijsverhoging zal 2 tot 3 euro per maand zijn, maar dit verschilt per provider of pakket.

Netwerken investeren in de toekomst

De moderne consument wil alles nu, snel, on demand en zonder haperen. In een samenleving waarbij de vraag naar data, technische innovatie en strengere veiligheidsmaatregelen alleen maar groeit, is het essentieel een netwerk goed te onderhouden. Providers weten dit en investeren hier jaarlijks veel geld in. Ieder jaar meer. Het verhogen van de prijzen is hier een niet meer dan logisch gevolg van.

Sneller internet en een verbeterd aanbod  

Toch krijg je als consument, naast een future proof-netwerk, ook concreet iets terug voor de prijswijziging. KPN en Telfort verhogen bijvoorbeeld de internetsnelheid van veel van hun pakketten of breiden hun zenderpakket uit. Bij Ziggo wordt het extra voordelig om meerdere mediaboxen af te nemen. Ideaal voor gezinnen. Als gebruiker ga je er in veel gevallen dus niet op achteruit.

Jouw huidige pakket vs. jouw huidige situatie

Feit: op 1 juli verandert je pakket of de prijs die je hier maandelijks voor betaalt. Welke veranderingen dit zijn zie je hieronder en verschilt per provider, maar dit is hoe dan ook een goed moment om eens even stil te staan bij je huidige situatie en je af te vragen of je pakket hier nog goed bij aansluit. Laten we dat samen doen. We analyseren je wensen en bekijken of jouw huidige pakket hier nog bij past of dat er momenteel misschien een betere deal voor jou beschikbaar is. We zetten alle deals die op jouw adres beschikbaar zijn voor je op een rij en geven je zo duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt; we gaan er eens goed voor zitten en voor je het weet hebben we samen alles geregeld.

Alle wijzigingen op een rij: 
Prijsverhogingen tabel