Service

Bij Telecombinatie vinden we dat de keuze voor een telefoon of abonnement persoonlijk is en volledig moet aansluiten bij jouw wensen, gebruik en budget. Daarom nemen we graag de tijd om je beter te leren kennen, zodat we jou de perfecte aanbieding kunnen doen. Bij ons kies je niet uit een beperkt aanbod, maar uit alle aanbiedingen van alle providers. Zo ben je niet alleen verzekerd van jouw ideale smartphone, maar ook van het voordeligste abonnement dat past bij jouw gebruik en behoeften. En dat is nog maar het begin.

We helpen je met de installatie van je nieuwe telefoon, zodat je direct aan de slag kunt. Maar onze service stopt niet daar. Ook na de aankoop van je telefoon ben je altijd welkom in onze winkel voor advies over bijvoorbeeld een vol geheugen, inzicht in je dataverbruik of het instellen van wifi-spots. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Het voordeel van slim combineren

Geld besparen stopt niet bij één goede deal, daar begint het pas! Want het echte voordeel haal je uit het combineren van goede deals. Juist daarom is Telecombinatie hét adres voor jou: één winkel voor al je diensten in huis. Zo hoef jij dus nooit meer te zoeken, scrollen of struinen voor de beste deals, het vergelijken hebben wij immers al voor je gedaan. Mobiel, Alles-in-1, Energie of Smart Home? Wij doen je een aanbieding op maat en bekijken samen met jou hoe jij jaarlijks veel geld kunt besparen door slim te combineren. Maar wij gaan verder dan dat! Wij doen je namelijk niet alleen een voordelige (combi-) aanbieding op maat, maar regelen ook je overstap naar je nieuwe netwerk of energieaanbieder en laten het je weten als je weer gunstig kunt verlengen of dat er een betere deal beschikbaar is. En heb je later nog vragen over je telefoon, abonnement of iets anders? Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en we gaan er eens rustig voor zitten. De koffie staat alvast klaar.

Afsprakenplanner Telecombinatie