Service

Wij vinden: de keuze van een telefoon of abonnement is persoonlijk en moet perfect aansluiten bij jouw wensen, gebruik én je portemonnee. Bij Telecombinatie nemen we daarom graag extra de tijd jou beter te leren kennen zodat wij je dé perfecte aanbieding kunnen doen. Daarom kies je bij Telecombinatie niet uit één, maar uit álle aanbiedingen van álle providers. Zo ben je niet alleen verzekerd van jouw ideale smartphone, maar ook van het voordeligste abonnement dat het best past bij jouw behoeften en verbruik. En dat is nog maar het begin…

Sluit een abonnement af via Telecombinatie en je krijgt onze service er gratis bij! Zo helpen we je bij de installatie van je nieuwe telefoon, het op maat maken van je simkaart of het overzetten van de data van je oude op je nieuwe telefoon zodat deze direct gebruiksklaar is. Maar daar stopt het niet, want ook daarna ben je altijd welkom om jouw winkel in de buurt even binnen te wandelen en advies te vragen over dingen als: een vol geheugen, inzicht in je dataverbruik of het instellen van wifi-spots. Kleine moeite. Onze ervaren medewerkers helpen je er graag mee.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Het voordeel van slim combineren

Geld besparen stopt niet bij één goede deal, daar begint het pas! Want het echte voordeel haal je uit het combineren van goede deals. Juist daarom is Telecombinatie hét adres voor jou: één winkel voor al je diensten in huis. Zo hoef jij dus nooit meer te zoeken, scrollen of struinen voor de beste deals, het vergelijken hebben wij immers al voor je gedaan. Mobiel, Alles-in-1, Energie of Smart Home? Wij doen je een aanbieding op maat en bekijken samen met jou hoe jij jaarlijks veel geld kunt besparen door slim te combineren. Maar wij gaan verder dan dat! Wij doen je namelijk niet alleen een voordelige (combi-) aanbieding op maat, maar regelen ook je overstap naar je nieuwe netwerk of energieaanbieder en laten het je weten als je weer gunstig kunt verlengen of dat er een betere deal beschikbaar is. En heb je later nog vragen over je telefoon, abonnement of iets anders? Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en we gaan er eens rustig voor zitten. De koffie staat alvast klaar.

Afsprakenplanner Telecombinatie