Service, Reparatie en Verzekering

Problemen met je telefoon of tablet? Vervelend, maar niet getreurd: loop even binnen bij een Telecombinatie winkel in de buurt en onze ervaren medewerkers lossen het voor je op.

Service  

Bij Telecombinatie nemen we graag extra de tijd om jou beter te leren kennen zodat wij je dé perfecte aanbieding kunnen doen. Daarom kies je bij Telecombinatie niet uit één, maar uit álle aanbiedingen van álle providers. Ook helpen we je bij de installatie van je nieuwe telefoon, het op maat maken van je simkaart of het overzetten van je data. En heb je later nog vragen? Kom langs in de winkel en we gaan er eens rustig voor zitten. Dat is de service die je van ons gewend bent

Reparatie

Ongelukje gehad met je telefoon? Geen punt! Bij Telecombinatie heb je natuurlijk altijd keuze uit de nieuwste telefoons, maar ook herstellen wij vakkundig ieder defect aan je huidige mobiel. En omdat een reparatie meestal stukken voordeliger én sneller is, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Zo hebben we de onderdelen van de meest voorkomende reparaties standaard op voorraad en kunnen we je altijd helpen. En wil je de kans op schade beperken? Kies dan gelijk even een goed hoesje of screenprotector voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het is een kostbare grap. Gelukkig ben je met onze verzekering en servicepakketten voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor je, al vanaf €4,49 per maand. Toch een fijn gevoel.

Wat vinden onze klanten

Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2021
Topwinkels!!! Perfecte service , zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Gijsbertha uit Spakenburg, 15 juli 2023
Ik ben zeer tevreden met de service!
Eric uit Driebergen, 5 januari 2024