Slimme Box voor een Smart Home: Beveiliging

Met een Slimme Box Beveiliging van Telecombinatie haal je Smart Home producten in huis die niet alleen je wooncomfort, maar ook de veiligheid in en om huis verhogen. Standaard uitgerust met deur-, raam- en bewegingssensoren, sirene en camera is dit de ideale starters kit voor een veilige woning. Mocht je meer producten willen, geen probleem, uitbreiden doe je namelijk altijd volledig naar wens.

Overal en altijd op de hoogte

Na installatie zijn de apparaten verbonden met Wifi en bedien je ze overal en altijd middels een simpele app (voor zowel Android als iOS) op je mobiel, tablet of computer. Zo ben je dus altijd op de hoogte wanneer er iets in of rond huis gebeurt. Ook als je er niet bent. Bovendien is het mogelijk een log bij te laten houden zodat je altijd alles nog eens terug kunt kijken.

Smart Home: comfort en controle

Met de Slimme Boxen van Telecombinatie maak je van jouw huis, box voor box, een Smart Home met alle voordelen van dien. En dat stopt niet bij beveiliging, want naast de Slimme Box Beveiliging bieden wij ook de Slimme Box Energie: de slimste manier om kosten te besparen op je energierekening. Kom dus langs in de winkel bij jou in de buurt, we laten je vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden en vertellen je er graag meer over.