Slimme Box voor een Smart Home: Energie

Met de Slimme Box Energie van Telecombinatie haal je Smart Home producten in huis die niet alleen je wooncomfort verhogen, maar ook je energiekosten zullen verlagen. Een uitgave die zichzelf terugverdient dus. Daar houden we van.

What’s in the Box?

In de Box vind je de perfecte starters kit voor snelle energiebesparing bestaande uit een slimme thermostaat en radiatorknoppen die gemakkelijk zijn te installeren in de verschillende ruimtes van je huis. Mocht je meer nodig hebben, geen probleem, uitbreiden kan naar wens. Na installatie zijn de apparaten verbonden met Wifi en bedien je ze overal en altijd middels een simpele app (voor zowel Android als iOS) op je mobiel, tablet of computer. Je regelt de temperatuur in huis handmatig, maar kunt er ook voor kiezen om de thermostaat zich aan te laten passen aan je routines of te werken via een tijdschema. Zo zet je op weg naar huis dus bijvoorbeeld de verwarming in de woonkamer alvast aan terwijl je slaapkamer pas rond bedtijd staat ingepland om op temperatuur te zijn. Optimaal gebruikersgemak dus, maar ook: optimaal energie besparen. Want met een druk op de knop geeft de slimme thermostaat je alle ins en outs van je verbruik en daarmee alle mogelijkheden om energiezuiniger te leven.

Smart Home: comfort en controle

Met de Slimme Boxen van Telecombinatie maak je van jouw huis, box voor box, een Smart Home met alle voordelen van dien. En dat stopt niet bij Energie, want naast de Slimme Box Energie bieden wij ook de Slimme Box Beveiliging: de slimste route naar een veiligere woning. Kom naar de winkel bij jou in de buurt, we laten je vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden en vertellen je er graag meer over.