KPN zakelijk

Tijdens de KPN Snelpakkers heb jij als ondernemer extra voordeel: hoge korting op zowel Sim Only abonnementen of in combinatie met een gloednieuwe telefoon. Ga bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy S23 nu met meer dan €300 korting, inclusief een tijdelijke cashback van €100! Liever een Sim Only? Je hebt al onbeperkt internet en bellen voor op de zaak voor €24,43/mnd. 

Telecombinatie biedt alle zakelijke telefoon abonnementen, ook KPN Zakelijk Mobiel. En dat biedt voordeel. Want met een KPN Zakelijk Mobiel abonnement maakt u niet alleen zakelijk gebruik van het snelste 5G-netwerk van Nederland (getest door Ookla®), maar u kiest ook het abonnement dat het best bij u past! En daar helpen wij u natuurlijk graag bij.

Dus kom langs bij uw winkel in de buurt of maak een afspraak en voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

KPN Unlimited actie

KPN Unlimited is nu wel heel erg voordelig bij Telecombinatie. U krijgt nu onbeperkt data, bellen en sms voor slechts €24,43 per maand. Kom langs voor deze scherpe actie of laat u informeren. Wij geven u graag persoonlijk en onafhankelijk advies.

KPN Unlimited aanbieding

Plan uw Zakelijke Afspraak

KPN Zakelijk Mobiel

Met een Zakelijk Mobiel abonnement van KPN heeft u alles te kiezen voor een goede prijs. Wilt u enkel een KPN zakelijk mobiel om telefonisch bereikbaar te zijn? Ga dan voor een extra voordelig zakelijk abonnement van KPN zonder data. Of kies uw gewenste aantal GBs uit een de vier KPN Zakelijk databundels. U kiest uit: 3, 10, 20 of Unlimited GBs die u gemakkelijk deelt met collega’s (tot 25 GB)! Verder heeft u de keuze uit een 150 bel/sms-bundel of onbeperkt bel/sms. En mocht uw bundel toch te laag of juist te hoog zijn, dan past u ‘m gemakkelijk aan. Wij helpen u hier graag mee. Verder combineert u uw KPN Zakelijk abonnement bij Telecombinatie met alle toestellen. Dus of het nu gaat om een Samsung Galaxy S21 of een Zakelijke iPhone 13, een OPPO of een CAT; Telecombinatie biedt het allemaal en voor een goede prijs. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden!

KPN Zakelijk 5G

Kies een zakelijk mobiel abonnement van KPN en u bent direct 5G-ready, oftewel: klaar voor de toekomst. KPN 5G is al voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het snelste 5G netwerk van Nederland en dat maakt razendsnel en stabiel ondernemen met KPN Zakelijk een fluitje van een cent.

5G is een echte gamechanger op de werkvloer en zal een revolutionaire impact hebben op verschillende sectoren in het bedrijfsleven. Van zelfrijdende tractors tot slimme zorg op afstand, 5G staat voor technologische verandering en maakt het onmogelijke mogelijk. Heeft u ideeën over wat 5G in uw bedrijf of organisatie kan veranderen? Kom langs in de winkel en laat onze zakelijke adviseurs u passend adviseren over de zakelijke 5G-implementatie mogelijkheden binnen uw onderneming.

KPN zakelijk glasvezel, internet voor op de zaak

Kies naast Mobiel ook voor Internet van KPN zakelijk en ervaar de snelheid van KPN zakelijk op de werkvloer! Stap nu gratis over via de overstapservice en profiteer direct van het betrouwbare KPN zakelijk netwerk met stabiele zakelijke wifi in uw bedrijfsruimte en gratis bescherming tegen virussen en malware. Lees hier meer over zakelijk internet.

Met Internet voor op de zaak van KPN zakelijk kiest u de snelheid die het beste past bij uw bedrijf. Van een gematigde internetsnelheid van 50 Mbit/s tot maar liefst 1 GB/s via glasvezel! Afhankelijk van de beschikbaarheid op uw adres, kiest u de snelheid die u nodig hebt. Weet u (nog) niet wat voor u de perfecte snelheid is? Kom langs in de winkel en laat u informeren! 

KPN EEN MKB

KPN EEN MKB is hét voordeelpakket voor de MKB’er en staat bol van de flexibele combinatievoordelen. Met KPN EEN MKB kiest u namelijk gemakkelijk zelf welke producten u denkt dat uw onderneming nodig heeft en past dit aan naar wens. Zo combineert u bijvoorbeeld gemakkelijk een snelle internetverbinding met een vaste telefoonlijn of televisie. Of kies voor een mobiel abonnement met een vast nummer. KPN EEN MKB maakt al uw wensen mogelijk en groeit met u mee! Want een of honderd medewerkers; KPN EEN MKB biedt veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor iedere onderneming!

Testimonials

Ik schrijf nooit recensies maar dit is echt wel de moeite waard. Ben vanmiddag in de winkel geweest omdat ik problemen met mijn telefoon had. Ze zijn hier de hele middag mee bezig geweest en hebben hem gemaakt. En terwijl ik geen klant ben hoefde ik niks te betalen! Top service
Danine uit Huizen, 6 juni 2022
Top winkel. Goede kennis van zaken.Nemen alle tijd voor je. Bereid om mee te denken voor de beste oplossing. En top service.... Zeer tevreden!
Anne-Marie uit Bunschoten, 23 juni 2022
Super service! Ik kan niet zonder deze winkel want ik snap niks van mijn telefoon!
Willeke uit Bunschoten, 12 februari 2022