Zakelijk internet

Voor iedere onderneming geldt: zonder internet kun je geen zaken doen. Een snel en stabiel zakelijk internetabonnement is dan ook essentieel voor ieder bedrijf die meer nodig heeft dan een snelle Mobiel verbinding. Werkt u alleen of met meerdere mensen op uw locatie? Vraagt uw werk om het snel kunnen versturen of downloaden van veel data tegelijk? Of heeft u vragen over veiligheid en wifi-implementaties? Bij Telecombinatie kiest u uit alle aanbiedingen van alle aanbieders. Ook als het gaat om zakelijk internet. Onze ervaren adviseurs brengen uw wensen voor u in kaart en zo komen wij samen tot een passend zakelijk abonnement voor uw bedrijf.

Dus kom langs bij uw winkel in de buurt of maak een afspraak en voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Plan uw Zakelijke Afspraak

Waarom een zakelijk internetabonnement

Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving en de impact hiervan is groter dan ooit. Zo is het allereerst voor ieder bedrijf met ambities van belang een sterke online identiteit op te bouwen via een website, sociale media, online advertising en solide klantencommunicatie via email. Maar daarnaast is met de komst van internet ook de manier waarop wij onze bedrijfsvoering inrichten is drastisch veranderd. We werken in de cloud, vergaderen online, communiceren via mail of intranet, streamen, uploaden, downloaden… alles via internet. De tijd van papier en persoonlijke ontmoetingen is voorbij. Leven het internet. Het juiste zakelijk internetabonnement is daarmee gewoonweg van commercieel levensbelang.

Alle keuze voor zakelijk internet

Bij Telecombinatie kiest u, naast zakelijk mobiel, ook bij zakelijk internet uit alle aanbieders. Wij inventariseren uw wensen en adviseren u vrijblijvend over het ideale zakelijk internetabonnement en de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een greep uit de aanbieders. In de winkel bij u in de buurt vertellen wij u er graag meer over.

Odido Zakelijk Internet

Zakelijk Internet van Odido betekent: snel en stabiel internet met alle keuze. Zo kiest u voor uw zakelijk internetabonnement uit internetsnelheden van 50 Mbit/s, 100 Mbit/s of 500 Mbit/s! Daarnaast worden uw modem plus (wifi)routers zonder aansluitkosten geïnstalleerd door een vakkundig monteur en geniet u met Wifi Plus voor ondernemers gegarandeerd van een supersnel wifi-netwerk in uw hele pand! Lees hier meer over Odido zakelijk internet. 

KPN zakelijk internet

Met zakelijk internet van KPN zakelijk profiteert uw bedrijf van het betrouwbare KPN zakelijk netwerk met een stabiele wifi-verbinding en vele extra’s zoals gratis bescherming tegen virussen en malware. Stap nu gratis over via de overstapservice en kies met snelheden van 50 Mbit/s tot maar liefst 1 GB/s via glasvezel het zakelijk internetabonnement dat het beste past bij uw zakelijke ambities. Lees hier meer over KPN zakelijk.

Vodafone/Ziggo zakelijk internet

Vodafone/Ziggo is door tech-blog Tweakers al tien jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Internetprovider van Nederland. En dat is niet voor niets, want met zakelijk internet van Vodafone/Ziggo profiteert u van een snelle en stabiele internetverbinding met snelheden tot wel 1000 Mbit/s en vele leuke extra’s zoals: SmartWifi, Wifi Back-up Zakelijk, Toegang tot Unlimited Learning en Support van de Business Crew. Lees hier meer over Vodafone/ Ziggo zakelijk.

Zakelijk internet: de beste prijs-kwaliteitverhouding

Voor uw als echte ondernemer is ook voor zakelijk internet het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding een must, maar tegelijkertijd wilt u ook snel geholpen worden en waar nodig met een stukje maatwerk. Telecombinatie biedt u dit alles en meer. Kom langs in de winkel en laat u informeren over de beste mogelijkheden voor zakelijk internet op uw adres.

 

Testimonials

Top winkel. Goede kennis van zaken.Nemen alle tijd voor je. Bereid om mee te denken voor de beste oplossing. En top service.... Zeer tevreden!
Anne-Marie uit Bunschoten, 23 juni 2022
Topwinkels!!! Perfecte service , zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Gijsbertha uit Spakenburg, 15 juli 2022
Super service! Ik kan niet zonder deze winkel want ik snap niks van mijn telefoon!
Willeke uit Bunschoten, 12 februari 2022