Zakelijke telefoon

Iedere ondernemer wil ten allen tijde bereikbaar zijn voor klanten of en zakelijke relaties. Een goed werkende zakelijke mobiele telefoon is dan van commercieel levensbelang. Maar welke kwaliteiten je in een telefoon zoekt, verschilt per beroepsgroep. Zoek je een snelle zakelijke telefoon met een beeldscherm die iedere elevatorpitch tot een succes brengt? Of heb je een beroep waarbij jouw telefoon vooral moet blijven werken, ook in stoffige omgeving zoals een bouwplaats of na een val van een ladder?

Telecombinatie biedt een telefoon voor iedere beroepsgroep. Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Plan uw Zakelijke Afspraak

iPhone zakelijk

Met een iPhone zakelijk heb je alles in de hand om een goede indruk achter te laten op je zakenrelaties. Het grote scherm, de snelle processor en de haarscherpe foto’s die je kan maken met de camera, maakt de zakelijke iPhone 14 of zakelijke iPhone 15 de ideale tool die al je zakelijke meetings tot een succes kan brengen. Je koopt de iPhone 14 zakelijk of iPhone 15 zakelijk in combinatie met alle netwerken. Kom direct naar de winkel en we zoeken samen naar het  iPhone zakelijk abonnement voor u!

Samsung zakelijk

Denk je aan Android dan denk je Samsung, ook als het om een zakelijk telefoonabonnement gaat. Met een groot aanbod van telefoons in vele verschillende prijsklassen, kies je met Samsung altijd een zakelijke telefoon die perfect is voor u. Waar moet jouw zakelijke Samsung aan voldoen? Ben je op zoek naar een voordelige telefoon met high-end kwaliteiten? Of zoek je de finesse van de Galaxy flagshiplijn, zoals een zakelijke Samsung S21 met een groot, haarscherp beeldscherm en maar liefst vier camera’s. Telecombinatie heeft alles in huis om jouw de ideale zakelijke telefoon te kunnen laten kiezen. Kom langs en probeer ze zelf!

Robuuste zakelijke telefoons

Iedere ondernemer wil te allen tijde bereikbaar zijn voor klanten of en zakelijke relaties. Een goed werkende zakelijke mobiel is dan van commercieel levensbelang. Voor sommige beroepen is het dan echter belangrijk dat een zakelijke telefoon tegen een stootje kan en niet direct onbruikbaar is wanneer hij bijvoorbeeld van een ladder of werkbank valt. Telecombinatie biedt een zakelijke mobiel voor ieder beroep, ook wanneer er wat meer gevraagd wordt dan bellen en internet alleen. Bekijk hieronder alvast enkele zakelijke mobiels die tegen een stootje kunnen of kom langs in de winkel en laat je persoonlijk adviseren!

RugGear telefoon

Het Duitse RugGear maakt robuuste telefoons die tegen een stootje kunnen; ideaal voor die beroepsgroepen waarbij een ongelukje met een mobiel in een klein hoekje zit. Aannemers, schilders of vrachtwagenchauffeurs, met RugGear blijft je zakelijke mobiel niet alleen heel na een val, maar de telefoon blijft ook gewoon werken! Deze robuuste smartphones worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een sterke behuizing die de telefoons bestand maken tegen stof, water en valpartijen.

CAT telefoon

We kennen CAT vooral van de grote (bouw-) machines en motoren, maar ook de smartphones die CAT produceert zijn van dezelfde robuuste standaard. In tegenstelling tot de meer gangbare mobiels van tegenwoordig, zijn Cat-telefoons puur ontworpen om buitengewone omstandigheden te kunnen weerstaan en te blijven werken; van stoffige bouwplaatsen met stof en verf tot drukke distributiecentra en hete vrachtwagencabines. Een CAT toestel CAT is stof- en waterdicht. En met de stoere en stevige behuizing kunnen deze toestellen tegen een stootje of flinke val.

Samsung Galaxy XCover

Samsung staat op het gebied van mobiels vooral bekend om haar technologische verfijndheid, maar met de XCover-serie laat deze Zuid-Koreaanse smartphonegigant duidelijk een stoerdere kant van zichzelf zien. De XCover-lijn is een slimme en vooral sterke zakelijke smartphone speciaal voor buitengebruik of een beroep dat daarom vraagt. Zo zijn deze toestellen allereerst natuurlijk schokbestendig en IP68 gecertificeerd; oftewel volledig stof- en waterdicht, maar Samsung gaat verder dan door echt mee te denken met wat bij een buitenberoep nu echt belangrijk is. Zo kun je de Galaxy XCover Pro bijvoorbeeld bedienen met werkhandschoenen aan en open je jouw belangrijkste apps met slechts één druk op de knop.

Welke kwaliteiten je ookt zoekt in een zakelijke telefoon, Telecombinatie heeft het in huis en combineert met alle aanbieders. Kom daarom direct langs bij jouw winkel in de buurt en laat je vrijblijvend adviseren over de zakelijke telefoon voor jou!

Meer weten over zakelijk internet? Lees er hier alles over.

Testimonials

Ik schrijf bijna nooit een recensie, maar dit is echt wel de moeite waard. Ben vanmiddag in de winkel geweest, omdat ik problemen met mijn telefoon had. Ze zijn hier de hele middag mee bezig geweest en hebben hem gemaakt. En terwijl ik geen klant ben, hoefde ik niks te betalen. Top service!
Danine uit Huizen, 23 januari 2024
We komen er al heel veel jaren. Zeer tevreden. Zo door blijven gaan!
Mevrouw Willemse uit Tilburg, 7 februari 2024
Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2023