Glasvezel van Online.nl: nu al vanaf €35,-/mnd

Snel, sneller snelst! Met glasvezel van Online.nl heb jij dé internetverbinding van de toekomst. Want surfen over glasvezel betekent pagina’s en video’s bekijken met de snelheid van het licht! En dus: nooit meer wachten op het laden van een webpagina of video en meer tijd voor andere dingen.

Glasvezel van Online.nl is nu bovendien nóg aantrekkelijker: want je profiteert niet alleen van nog hogere snelheden, maar nu ook van lagere prijzen! Online.nl heeft bekendgemaakt haar pakketten over het betrouwbare KPN-netwerk flink voordeliger te maken, tot wel €12,50 voordeliger per maand. Online.nl biedt pakketten met snelheden van 100, 200 of 500 Mb/s en je sluit nu al een Glasvezel-abonnement af vanaf €35,-/maand. Dat is geld pas echt snel geld verdienen.

Dus kom naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een consult op afstand en we bekijken samen welk pakket het best bij je past! 

Glasvezel, wat is het?

In tegenstelling tot de koper of kabel, is glasvezel gemaakt van glas: een superdunne vezel, ongeveer zo dik als een haar, waarbij licht wordt gebruikt om een signaal te transporteren. Internet via glasvezel is daarmee dus letterlijk internetten met de snelheid van het licht. Dit maakt glasvezel ideaal om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te versturen. Zo is het met glasvezel nu al mogelijk om snelheden van een Gig/s te halen. Dat is 20 keer sneller dan de gemiddelde kabelaansluiting! Bovendien is internet via glasvezel zeer stabiel en wordt je internetsnelheid niet verstoord door externe factoren zoals: afstand tot de wijkcentrale, meerdere mensen tegelijk online of extreme weersomstandigheden zoals uitzonderlijke hitte.  

Bekijk alle acties van Telecombinatie