Gratis Galaxy Buds+ bij aankoop Samsung Galaxy A52 en Galaxy A72! 

Bestel vanaf woensdag 17 maart de gloednieuwe Samsung Galaxy A52 5G of de Samsung Galaxy A72 bij Telecombinatie en ontvang tijdelijk de Galaxy Buds+ t.w.v. €149,- cadeau! Deze actie is geldig van 17 t/m 25 maart 2021 en zolang de voorraad strekt. Telecombinatie, jouw Samsung-winkel in de buurt.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt of voor een consult op afstand en bestel je nieuwe Samsung Galaxy A52 of A72 telefonisch. Benieuwd naar alle Samsung Galaxy A52 acties en aanbiedingen van de netwerken? Bekijk ze hier.

Samsung Galaxy Buds+

Bij de Samsung Galaxy A52 en de Samsung Galaxy A72 ontvang je tijdens de actieperiode gratis de Samsung Galaxy Buds+. Deze in-ear koptelefoon is ideaal voor gebruik onderweg, maar je kunt ze ook gebruiken bij het thuiswerken. De Samsung Galaxy Buds+ zijn perfect om mee te videobellen. Met een volle batterij gaan deze 11 uur mee en met de draadloze oplaadcase van de Galaxy Buds+ kun je ze nog eens opladen voor 11 uur gebruik. Opladen van de Buds+ oplaadcase gaat via de meegeleverde USB-C kabel en je ontvangt verschillende maten oordopjes zodat deze eenieder past.

De Galaxy Buds+

 • Beschikken over een 2-way speaker per Galaxy Bud+ (dit zorgt voor nog beter geluid);
 • Hebben een lange batterijduur tot wel 11 uur met een volle batterij (dit is 5 uur meer dan bij zijn voorganger);
 • 3 min opladen = 60min luisteren;
 • Spatwaterbestendigheid met IPX2;
 • De draadloze oordopjes zijn via bluetooth direct te verbinden met je Galaxy smartphone en andere smart apparaten in huis!

Samsung Galaxy Buds+

Tip: zorg ervoor dat je tijdens de actieperiode van de Samsung Galaxy A52 of de Samsung Galaxy A72 besteld. Standaard wordt er geen headset meer in de doos geleverd. Dus nog meer reden om gebruik te maken van deze actie en te kiezen voor de Gratis Galaxy Buds+ maar alléén tijdens de actieperiode t/m 25 maart 2021.

Kan ik ook bij de Samsung Galaxy A52 4G de gratis Galaxy Buds+ ontvangen?

Ja, ook bij de Samsung Galaxy A52 4G-versie ontvang je tijdens de actieperiode gratis de Galaxy Buds+ t.w.v. €149,- bij Telecombinatie.

Samsung Galaxy A52 of A72 actie in combinatie met een mobiel abonnement?

Je kunt de Samsung Galaxy A72 actie of Samsung Galaxy A52 actie ook afsluiten met een mobiel abonnement van bijvoorbeeld Ben, KPN, Tele2, T-Mobile of Vodafone bij Telecombinatie. Benieuwd naar de aanbiedingen van alle netwerken bij Telecombinatie? Bekijk ze dan hier

Kan ik ook mijn abonnement verlengen met deze Galaxy Buds+ actie?

Ja, als je je mobiele abonnement kunt verlengen. Dan kun je ook gebruik maken van deze Galaxy Buds aanbieding bij Telecombinatie, ook als je je huidige abonnement niet bij Telecombinatie hebt afgesloten.

Wat moet ik doen om de gratis Galaxy Buds+ te ontvangen?

 • Koop t/m 25 maart 2021 jouw Samsung Galaxy A52 4G/5G of Samsung Galaxy A72 smartphone los of i.c.m. een abonnement bij één van onze Telecombinatie winkels.
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions.
 • Klik op de “Ontvang de Galaxy Buds+ bij een Samsung Galaxy A52 4G/5G of Samsung Galaxy A72”.
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe bij de bijlage:
  • 1. De leesbare kopie van je kassabon – de bon met het bewijs dat je een bestelling tijdens de actieperiode hebt geplaatst (Let op: hier moet een datum tussen 17 t/m 25 maart 2021 op staan);
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy A52 (4G/ 5G) of Galaxy A72. Op de foto moet het EAN en het IMEI nummer goed zichtbaar zijn;
  • Let op: bewaar alle kassabonnen goed, Samsung kan hier later naar vragen.
 • Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 25 april 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de Gratis Galaxy Buds+ ontvangen.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
 • Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt of voor een consult op afstand en bestel je nieuwe Samsung Galaxy A52 of A72.

Bekijk alle acties van Telecombinatie