Gratis Galaxy Buds Pro bij de Samsung Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra!

Bestel vanaf dinsdag 6 april jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra bij Telecombinatie en krijg t/m 2 mei 2021 gratis Galaxy Buds Pro (t.w.v. 229,-). Telecombinatie, jouw Samsung winkel in de buurt! 

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs voor een consult in de winkel óf op afstand en bestel je nieuwe Samsung telefonisch. Benieuwd naar de acties en aanbiedingen van de netwerken? Bekijk ze hier.

Samsung Galaxy Buds Pro

Bestel je t/m 2 mei 2021 een Samsung Galaxy S21 bij een van onze winkels? Dan ontvang je de Samsung Galaxy Buds Pro t.w.v. €229,- er gratis bij. Het maakt niet uit welk toestel je kiest, de Samsung Galaxy S21 5G, de Samsung Galaxy S21+ 5G of de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Je ontvangt altijd:

 • Gratis Galaxy Buds Pro (t.w.v. €229,- )

Gratis Samsung Galaxy Buds Pro t.w.v. €229,-

De Samsung Galaxy Buds Pro zijn de beste Samsung Galaxy Buds van dit moment. Deze draadloze in-eur plugs, zijn te koppelen met alle Smart apparaten in huis. Kenmerken van de Galaxy Buds Pro zijn:

 • Galaxy Buds Pro zijn verkrijgbaar in 3 kleuren
 • 2-weg speaker per Galaxy Bud (dit zorgt voor nog beter geluid)
 • Waterbestendigheid IPX7 (kan max 30min. onder water op 1 meter diepte)
 • Microfoon met een hogere SNR (voor betere verstaanbaarheid)

Tip: zorg ervoor dat je tijdens de actieperiode van de Samsung Galaxy S21 jouw Samsung besteld. Standaard wordt er geen headset meer in de doos geleverd. Dus nog meer reden om gebruik te maken van deze actie en te kiezen voor de Galaxy Buds Pro.

Samsung Galaxy S21 actie met abonnement?

Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra bij Telecombinatie ook met een abonnement afsluiten of het contract verlengen van je huidige aanbieder, ook als je niet eerder bij ons een abonnement hebt afgesloten. We helpen je graag met het maken van de juiste en beste keuze uit de Samsung Galaxy S21-serie en zorgen ervoor dat je deze snel kan ophalen of krijgt thuisbezorgd.

Let op: deze actie geldt alleen voor de Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra en zolang de voorraad strekt.

Wat moet ik doen om de Samsung gift te ontvangen?

 • Bestel t/m 2 mei 2021 jouw Samsung S21, S21 + of S21 Ultra smartphone bij één van onze Telecombinatie winkels
 • Ga naar de actiepagina van Samsung Promotions
 • Klik op de “Ontvang de Galaxy Buds Pro met adviesprijs van €229 bij aankoop van een S21, S21+ of S21 Ultra”.
 • Vul het registratieformulier in en volg de stappen
 • Voeg de volgende bestanden toe aan de bijlage:
  • 1. De kassabon – de bon met het bewijs dat je een bestelling tijdens de actieperiode hebt geplaatst (Let op: hier moet een datum tussen 6april en 2 mei 2021 op staan);
  • 2. Een foto van de achterkant van de omdoos van je Galaxy S21, S21 + of S21 Ultra toestel. Op de foto moet het EAN en het IMEI nummer goed zichtbaar zijn;
  • 3. Let op: bewaar de kassabon van de aankoop goed, Samsung kan hier later nog naar vragen. Deze kassabon hoef je niet te uploaden.
 • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Let op: zorg dat je uiterlijk vóór 6 juni 2021 de registratie voor de Samsung promo hebt voldaan. Alleen dan kun je de S21 Samsung Gift ontvangen.

Dus bel jouw telefoonwinkel of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een afspraak in de winkel óf een consult op afstand en we zorgen er samen voor dat jij in aanmerking komt voor deze prachtige Samsung cadeaus bij de Samsung Galaxy S21.

Meer weten over de Samsung Galaxy S21 Serie? Lees hier ons uitgebreide blog.

Bekijk alle acties van Telecombinatie