NLZIET betekent: online tv kijken wanneer jij dat wilt. Want met de handige NLZIET app op je televisie, laptop, tablet of smartphone kijk je op ieder moment naar je favoriete programma’s en series. Je kijkt live, kijkt (tot wel een jaar) terug, en soms zelfs alvast vooruit! Sluit nu een Mobiel of Internet voor thuis abonnement af bij Telecombinatie en probeer NLZIET zelf! Je kijkt de eerste twee maanden namelijk helemaal gratis! 

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis!

Het nieuwe tv-kijken

NLZIET is een samenwerking tussen NPO, RTL Nederland en Talpa TV. Je profiteert daarom van de beste tv-diensten samen, namelijk: NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo heb je in een klap de 34 populairste Nederlandse tv-zenders in een app!

Zo is NLZIET de perfecte aanvulling voor alle bingewatchers van streamingdiensten, zoals Netfix of Disney+, die soms ook nog gewoon even lekker willen zappen zonder daarvoor een duur tv-abonnement te hoeven afsluiten. Verder biedt NLZIET ook uitkomst voor huishoudens in het buitengebied waar de internetsnelheid veelal niet toereikend is voor TV-ontvangst en dus snel naar een dure antenneschotel wordt gegrepen. Combineer NLZIET met een voordelig 4G voor thuis-abonnement en je hebt alle gemakken, voor een aantrekkelijke prijs.  

Bekijk alle acties van Telecombinatie