T-Mobile GOGOGO DEALS: T-Mobile Thuis nu met gratis aansluiten!

Helaas! Deze actie is verlopen

Tijdens de T-Mobile GOGOGO DEALS profiteer je bij Telecombinatie, jouw telecomwinkel in de buurt, tijdelijk van extra veel T-Mobile Thuis voordeel! Want sluit jij nu een abonnement af met Internet, TV en/of Bellen dan profiteer je van zes maanden korting op TV, krijg je een gratis Ring Doorbell wired (t.w.v. 59,-) en betaal je tijdelijk geen aansluitkosten (t.w.v. €30,-). Ga je voor supersnel Glasvezel van T-Mobile dan betaal je daarbovenop ook nog eens geen installatiekosten (t.w.v. €75,-)! Dat is snel verdiend!

Kom direct naar de winkel in de buurt voor meer informatie of maak een afspraak via onze afsprakenplanner!.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Nu met gratis Ring Doorbell wired (t.w.v. 59,-)

Sluit nu bij Telecombinatie jouw Internetabonnement van T-Mobile af en ontvang tijdelijk de Ring videodeurbel (t.w.v. 59,-) gratis! Met deze slimme deurbel ontvang je via de Ring App direct een melding wanneer er iemand voor de deur staat. Ook al ben je niet thuis. Via live-beelden zie je de persoon en kunnen kun je elkaar zelfs spreken. Sluit de Ring videodeurbel eenvoudig aan op je bestaande deurbelbedrading. Zo heeft de deurbel continu stroom en heb jij altijd de beveiliging bij de voordeur. Toch een veilig gevoel, want met de ingebouwde bewegingszones stel je je Ring zo in dat je ook melding krijgt wanneer er beweging is voor je deur.

Combineer T-Mobile met Internet Thuis voor nog meer korting

Heb jij of iemand anders in jouw huishouden ook al een Mobiel abonnement van T-Mobile, dan profiteren jullie van nóg meer voordeel op zowel Thuis als op je Mobiel abonnement. Dat betekent dus twee keer zoveel voordeel! De korting op Mobiel loopt al snel op tot maar liefst €10,- per maand en in het geval van je Thuis Internet zelfs snel al tot €15,- per maand! Heb je een T-Mobile Unlimited Mobiel abonnement dan betaal je slechts €25,- voor de hoogst haalbare internetsnelheid op jouw adres! Ook als dat Glasvezel is. Dat is nog eens voordelig. 

Maandelijkse T-Mobile voordelen op een rij:

  • Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data;
  • € 10 korting op onbeperkt GB en bellen;
  • Tot €15,- extra korting op Internet Thuis;
  • Eerste 6 maanden korting TV;
  • Best geteste netwerk van Nederland!

Benieuwd welke kortingen jij kunt krijgen op zowel Mobiel als Internet Thuis van T-Mobile? Maak dan snel een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen voor welke voordelen jij allemaal in aanmerking komt.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Supersnel en voordelig glasvezel internet

T-Mobile rolt in steeds meer gemeentes glasvezel uit. Hiermee kun je snelheden halen tot wel 1.000Mbit bereiken. Het is dus goed mogelijk dat je supersnel glasvezel internet van T-Mobile kunt afsluiten bij een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Glasvezel internet wordt ook wel fiber genoemd. Door het dunne draadje wordt data gestuurd via knipperende lichtsignalen. Doordat fiber erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel is een apart netwerk en is stabieler en sneller dan DSL. T-Mobile levert supersnel glasvezel wat, afhankelijk van je adres, op kan lopen tot wel 1.000Mbit/sec.

Supersnel, stabieler en klaar voor de toekomst!

Het glasvezelinternet van T-Mobile is écht heel snel! Je kan probleemloos thuiswerken, gamen met je vrienden, in 4K video’s en series streamen en videobellen tot je echt bent uitgepraat. Het up- en downloaden gaat even snel en dit internet is verkrijgbaar tot wel 1GB per seconde. Met glasvezel internet heb je een super stabiele verbinding: hoe je thuis je internet ook gebruikt. Met T-mobile glasvezel is iedereen thuis zonder gedoe online. Met elkaar gebruiken we steeds meer data: voor het streamen van series, films en muziek. Maar ook voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Gelukkig hebben we in Nederland een netwerk wat klaar is voor de toekomst! Ligt er bij jou al glasvezel in de wijk? Doe de glasvezel check!

Afsprakenplanner Telecombinatie