T-Mobile Samsung Galaxy S21 Superlimited Superdeal, tijdelijke actie!

Ontvang vanaf 22 februari tijdelijk tot €241,- korting op de Samsung S21, S21+ en S21 Ultra inclusief 10 GB data voor de prijs van 5 GB i.c.m. een T-Mobile abonnement bij Telecombinatie.

Tijdens de Superlimited Superdeals van T-Mobile profiteer je van kortingen tot wel €241,- inclusief 10 GB databundel voor de prijs van de 5 GB databundel in combinatie met de splinternieuwe Samsung Galaxy S21-serie. Of je nu gaat voor de Samsung S21, Galaxy S21+ of de Samsung Galaxy S21 Ultra, op alle modellen profiteer je nu van deze geweldige T-Mobile Samsung S21 actie. Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en we bekijken samen welke Samsung S21 met T-Mobile abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis of afhalen bij de winkel! Mis deze tijdelijke T-Mobile Samsung Galaxy S21 aanbieding niet, deze T-Mobile S21 aanbieding loopt tot en met 7 maart 2021.

Samsung S21 Ultra T-Mobile Superlimited Superdeal

Wil je je T-Mobile abonnement verlengen?

Ook als je als je al klant bent van T-Mobile en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruik maken van deze Samsung Galaxy S21 verlengdeal bij Telecombinatie.

Wil je de Samsung Galaxy S21 Zakelijk gebruiken?

Ook voor ondernemers is deze tijdelijke Samsung S21 actie met T-Mobile van toepassing. Liever een groter T-Mobile abonnement of zelfs T-Mobile Unlimited data? Neem contact op met onze winkel voor een advies op maat.

De nieuwe Galaxy S21-serie

De Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G en de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G zijn de drie nieuwe Galaxy modellen. Deze modellen hebben een premium design en een fantastisch Full HD display met 120Hz, zodat de beelden op je smartphone nog vloeiender en sneller ververst worden. Dit komt door de Dynamix AMOLED 2x technologie. De displays van de smartphones hebben verschillende schermafmetingen; 6.2 inch (S21), 6.7 inch (S21+) en de S21 Ultra komt in de indrukwekkende grootte van 6.8 inch. Allemaal met het sterkste glas in het display ooit: Gorilla Glass Victus (GG7). Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S21? Lees er alles over in onze blog.

Verder is de processor, de Exynos 2100, van de Samsung Galaxy S21 sterk verbeterd. Zeker als je dit vergelijkt met de Samsung Galaxy S20 en diens voorganger de Samsung Galaxy S10. Een ander verschil met de Galaxy S20 is dat waarbij de S20 en de S20 FE ook nog een 4G variant hadden, de Galaxy S21 serie standaard met 5G is uitgerust. Bekijk hier de overige verschillen tussen de S21, S20 en S10.  

Of je nu gaat voor een nieuwe Samsung S21 inclusief T-Mobile abonnement, je huidige T-Mobile abonnement wil verlengen of de S21 met een T-Mobile Zakelijk abonnement wil afsluiten. Wij staan voor je klaar. Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt voor een consult op afstand en we bekijken samen alle mogelijkheden.

T-Mobile Klantvoordeel: combineren betekent altijd extra voordeel

Wist je dat: als er op jouw adres meerdere abonnementen of producten van T-Mobile staan geregistreerd je profiteert van nóg meer voordeel? Met het familie abonnement van T-Mobile genaamd T-Mobile Klantvoordeel ben je, afhankelijk van de producten die je combineert, verzekerd van extra korting op jouw abonnement, extra mobiele data of een verhoging van je internetsnelheid (Thuis)! Extra reden dus om van deze T-Mobile Samsung Galaxy S21 aanbieding gebruik te maken. Slim combineren dus. 5g