Smart Home: een slimme investering

De werkdag zit erop, maar voordat je in je auto stapt zet je thuis de verwarming alvast wat hoger en het ganglicht aan. O, de deurbel gaat. Op je telefoon zie je dat de postbode een pakket komt afleveren. “Zet maar even om het hoekje,” zeg je hem “ik ben over 10 minuten thuis…”

Nee, dit is niet Het Huis Van De Toekomst, maar zomaar een voorbeeld van hoe je jouw huis ‘Smart’ maakt door de simpele installatie van een of meerdere Smart Home producten. Smart Home producten zijn producten die je in of buitenshuis bedient via je tablet of smartphone. Je stelt ze handmatig in, maar kunnen zich ook aanpassen aan je routines of werken via een tijdschema. Wat jij het makkelijkst vindt. Daarnaast geven ze uitgebreide informatie over je energieverbruik en maken zij jouw huis dus niet alleen comfortabeler en veiliger, maar ook energiezuinig.  

Slimme Boxen: bouw jouw Smart Home box voor box

Iedere investering in Smart Home producten is een investering die je comfort, veiligheid en energiebesparing zullen vergroten. Zodoende verdienen deze producten zichzelf eigenlijk altijd wel terug. Maar, toegegeven, je hele woning in een keer omvormen tot Smart Home blijft natuurlijk een behoorlijke investering. Gelukkig hoeft dat ook niet. Want een groot voordeel van Smart Home producten is dat je klein kunt beginnen en daar gemakkelijk op uitbreidt. Maak een begin en bouw daarop voort op basis van je wensen.

De Slimme Boxen van Telecombinatie zijn de ideale Smart Home starter kits op het gebied van Energie en Beveiliging. Want haal een voordelige Slimme Box in huis en je bent verzekerd van een goede basis waarvan jij direct al de vruchten plukt. En omdat de kans groot is dat je hierna nooit meer iets anders wilt dan Smart Home, breid je gemakkelijk uit in het tempo en op de manier die jij wilt. Dat is pas slim investeren.