Bij een nieuw portfolio hoort natuurlijk een frisse nieuwe website. Vandaag is het dan zover: de nieuwe site van Telecombinatie is live! Een nieuw gezicht en groter productaanbod, maar de service zoals je van ons gewend bent.

Wij helpen je graag persoonlijk en face-to-face. Daarom is de website vooral een aanvulling op het gemakkelijk vinden van jouw winkel in de buurt. We herkennen je locatie en geven je de drie dichtstbijzijnde winkels waar je direct langs kunt voor al je vragen.

Samen alles geregeld

Naast Mobiel, biedt Telecombinatie nu alles voor in huis: Internet/TV/BellenEnergieSmart Homesmartphonereparatie en verzekering van jouw mobiel. Eén winkel voor al je diensten in huis, dat is Telecombinatie. Dat betekent nooit meer zoeken, scrollen of struinen voor de beste deals, want het vergelijken hebben wij al voor je gedaan. Maar wij gaan verder dan dat! Wij doen je namelijk niet alleen een goede aanbieding op maat, maar regelen ook je overstap naar je nieuwe netwerk of energieaanbieder. Ook informeren we je wanneer je gunstig kunt verlengen of als er een betere deal beschikbaar is.

Van a tot z dus; samen alles geregeld.