Black Friday; Pak je voordeel bij Telecombinatie

Black Friday en Cyber Monday; een week vol shopping-gekte waarin winkels en webshops overlopen van aanbiedingen en kortingen. Denk aan Black Friday deals en je ziet direct chaotische taferelen voor je van honderden koopjesjagers die koste wat het kost een winkel binnen proberen te komen voor de beste deals. Zo’n vaart loopt het in ons nuchtere Nederland gelukkig (nog) niet, maar het van origine Amerikaanse koopfestijn, dat dit jaar op 27 november zal plaatsvinden, begint nu toch ook in Nederland steeds serieuzere vormen aan te nemen.

De vrijdag na Thanksgiving

Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is daar traditiegetrouw de vrijdag ná Thanksgiving; de nationale feestdag die plaatsvindt op de vierde donderdag van november. Later is Cyber Monday hier aan toegevoegd, de maandag na Black Friday waarop digitale warenhuizen en webwinkels de kans krijgen voor een extra uitverkoopmoment.

Black Friday in Nederland

In Amerika bestaat het al tientallen jaren, maar in Nederland deed Black Friday in 2015 pas echt z’n intrede toen grote retailers zoals BCC, Wehkamp of Bol.com actief gingen adverteren. In de jaren daarna volgden anderen snel. Dat maakte Black Friday ook in Nederland tot het commerciële succes van nu. Met een overvloed van aanbiedingen is de opzet redelijk hetzelfde als in Amerika, met één groot verschil: in Amerika is Black Friday slechts een dag, in Nederland gelden aanbiedingen veelal het hele weekend of langer! Oftewel: meer tijd om voordeel te pakken.

Bekijk alle Black Friday Deals!

NLZIET 2 maanden gratis

Mobiel:

Bij Telecombinatie profiteer je tijdens de T-Mobile GOGOGO DEALS van superscherpe prijzen op je abonnement in combinatie met de nieuwste smartphonesTele2 Black Friday deal: Superscherpe prijzen en de nieuwste telefoons!Lebara Black Friday deal: tijdelijk geen aansluitkosten (€15,-)!Youfone Black Friday deal: extra korting en gratis aanluiten!KPN Black Friday deal: nu 2 GB plus 2 GB gratis!

Internet, TV en Bellen:

KPN Black Friday deal: nu 6 maanden korting of mooie cadeausTele2 Black Friday deal: korting op Internet en TV en gratis aansluiten!T-Mobile Black Friday deal: Internet & TV voor €30,-/mnd en gratis aansluiten!Online.nl Black Friday deals: korting, cashbacks en cadeaus!Budget Internet & TV: nu met hoge korting of een gratis Google Nest Wifi

Hou deze pagina in de gaten voor alle Black Friday deals! Direct meer weten? Kom direct naar de winkel, maak een afspraak of bel ons op en reserveer je aankoop telefonisch!