Black Friday; Pak je voordeel bij Telecombinatie

Black Friday en Cyber Monday; een weekend vol shopping-gekte waarin winkels en webshops overlopen van aanbiedingen en kortingen. Denk aan Black Friday en je ziet direct chaotische taferelen voor je van honderden koopjesjagers die koste wat het kost een winkel binnen proberen te komen voor de beste deals. Zo’n vaart loopt het in ons nuchtere Nederland gelukkig (nog) niet, maar het van origine Amerikaanse koopfestijn, dat dit jaar op 23 november zal plaatsvinden, begint nu toch ook in Nederland steeds serieuzere vormen aan te nemen.

Vierde vrijdag van de maand

Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is daar traditiegetrouw de vrijdag na Thanksgiving; de nationale feestdag die plaatsvindt op de vierde donderdag van november. Black Friday is daarmee de vierde vrijdag van de maand november. Later is Cyber Monday hier aan toegevoegd, de maandag na Black Friday waarop digitale warenhuizen en webwinkels de kans krijgen voor een extra uitverkoopmoment.

Black Friday in Nederland

In Amerika bestaat het al tientallen jaren, maar in Nederland deed Black Friday in 2015 pas echt z’n intrede toen grote retailers zoals BCC, Wehkamp of Bol.com actief gingen adverteren. In de jaren daarna volgden anderen snel. Dat maakte Black Friday ook in Nederland tot het commerciële succes van nu. Met een overvloed van aanbiedingen is de opzet redelijk hetzelfde als in Amerika, met één groot verschil: in Amerika is Black Friday slechts een dag, in Nederland gelden aanbiedingen veelal het hele weekend of langer! Oftewel: meer tijd om voordeel te pakken.

Daarom Telecombinatie: alle Black Friday-deals op een rij

Extra voordelig een mobiel of abonnement scoren, je doet het in de week van Black Friday. Maar met zo'n overvloed van aanbiedingen kan het maken van de juiste keuze nog best lastig zijn. Bij Telecombinatie kies je uit alle netwerken en dus ook: alle aanbiedingen! Dus kom langs in de winkel bij jou in de buurt; we zetten alle Black Friday-deals voor je op een rij en kiezen samen hét abonnement voor jou!