Hoge kortingen op Sim Only en smartphones met Vodafone Runners

Je kan nu flink besparen op je mobiele abonnement met de Vodafone Runners. Met de Runners-acties krijg je extra korting: zowel op Sim Only als op een mobiel abonnement met een nieuwe smartphone erbij. Voor een Sim Only abonnement loopt de korting op tot wel €133 en in combinatie met een iPhone 15 zelfs tot wel €382. Zo hou je geld over!

Kom bij ons langs om je Vodafone abonnement te verlengen. Zit je nog niet bij Vodafone? Wij regelen jouw gehele overstap. Nu betaal je tijdelijk ook geen aansluitkosten t.w.v. €25.

Laat geen korting liggen en maak snel een afspraak om langs te komen!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Vodafone Runners Sim Only met korting

Werkt je smartphone nog goed, maar heb je wel een nieuw abonnement nodig? Pak dan je voordeel met het Sim Only 'Red' abonnement van Vodafone met 20GB. Nu tijdens de Vodafone Runners met extra korting en zonder aansluitkosten t.w.v. 25.

Vodafone Runners Sim Only met korting

Vodafone Runners abonnement met smartphone deals

De aanbiedingen van Vodafone gelden zowel op het mobiele abonnement, als op de onderstaande toestellen. Je bent dus maandelijks goedkoper uit vanwege de korting op het abonnement en je krijgt korting op het toestel. Extra voordelig dus. Hieronder hebben we de kortingen voor je op een rij gezet. Zo zie je precies hoeveel je bespaart als je nu bij ons verlengt of overstapt.   

iPhone 15 Vodafone Runners aanbieding

Ontvang nu tot wel €382,- korting op de nieuwste iPhone 15 tijdens de Vodafone Runners. Mis deze kans niet!

iPhone 15 aanbieding Vodafone Runners

Samsung Galaxy A54 Vodafone Runners aanbieding

Ga voor de Samsung Galaxy A54, de topper uit het middenklasse segment. Enorm veel telefoon voor weinig geld, met nu tot wel €252,- korting.

Samsung Galaxy A54 aanbieding met Vodafone Runners actie

iPhone 13 Vodafone Runners aanbieding

Profiteer nu ook tot wel €354,- korting op de iPhone 13. Een wat ouder toestel, maar daardoor aantrekkelijker geprijsd!

iPhone 13 actie met Vodafone Runners aanbieding

Staat jouw telefoon hier niet bij? Geen zorgen. Grote kans dat we voor jouw smartphone ook een mooie deal hebben klaarliggen. Kom snel langs bij één van onze winkels en laat je informeren door onze Telecom experts.

Combineer Vodafone met Ziggo voor extra korting

Op zoek naar extra voordeel? Combineer dan Ziggo Internet & TV voor thuis met jouw mobiele Vodafone abonnement. Je krijgt wel tot €7,50 per maand korting op je mobiele abonnement en dubbele data op elk abonnement. Zo bespaar je maximaal in jouw huishouden! Klik hier voor de beste Ziggo deals.

Vodafone abonnement verlengen met Vodafone Runners

Iedereen kan zijn abonnement verlengen bij Telecombinatie en gebruik maken van de Vodafone Runners acties. Ook als je jouw vorige mobiele abonnement niet bij Telecombinatie hebt afgesloten.

Benieuwd welke deal het beste bij je past? Kom langs bij jouw Telecombinatie winkel in de buurt of maak online een afspraak. We geven je graag persoonlijk advies.