Welkom bij Telecombinatie VWC Genemuiden

Openingstijden

Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Telecombinatie VWC Genemuiden

Maak een afspraak in onze winkel

In de volgende stap selecteer je de dag en tijdstip die jou het beste uitkomen.
Wil je vandaag nog geholpen worden?
Kom langs in de winkel of bel: 038-3852400

Voor welke dienst of product wil je een afspraak maken?

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!

Telecombinatie VWC Genemuiden

Puttenstraat 12 8281 BP Genemuiden

Kom langs

Bij VWC vind je de smartphone die bij je past. En daarvoor betaal je geen cent te veel, want we zoeken samen het toestel of het abonnement uit dat het beste past bij je bel- en internetgedrag. Hoe dat kan? Wij zijn puur onafhankelijk en kiezen uit alle providers de meest aantrekkelijke aanbieding. Natuurlijk verlaat je onze winkel met een smartphone waarop alle functies en apps werken.

Adresgegevens:

Puttenstraat 12
8281 BP, Genemuiden
Tel: 038-3852400

Service in de winkel

De smartphone is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Of je hem nou zakelijk of privé gebruikt. De tijd dat een telefoon alleen voor bellen wordt ingeschakeld, is al lang voorbij. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Maar lang niet iedereen heeft daarvoor belangstelling. Daarom bespreken we eerst uitvoerig je eisen en wensen. Vervolgens komen we met een advies over het juiste toestel, het beste abonnement en de meest aantrekkelijke provider.

Wij nemen daarvoor graag de tijd. Van lange wachtrijen, harde krukjes en een winderige deuropening houden wij niet. Ook niet van pottenkijkers trouwens. Wel zo prettig met de nieuwe wetgeving die vanaf 1 mei is in gegaan: dan moeten telecomaanbieders eerst een inkomenscheck uitvoeren voordat ze een toestel mogen verkopen.

Meer dan een telefoonwinkel

Veel tijd besteden wij ook aan het gebruiksklaar maken van je smartphone. Wij zorgen dat alle instellingen goed staan en dat apps werken. Thuis kun je meteen aan de slag. En loop je de volgende dag, week, maand of jaar alsnog tegen een probleem aan? Dan kom je terug en lossen wij dat op! Voor de duidelijkheid: dat doen we natuurlijk gratis!

Onze deskundige medewerkers zijn getraind in snelle en goede service. Uit eigen onderzoek blijkt dat we 87 procent van de problemen aan de balie oplossen. En als er toch wat meer aan de hand is? Dan repareren wij de telefoon in onze eigen werkplaats! Je toestel ligt dus niet wekenlang op een onduidelijke serviceafdeling in Verweggistan!

Wij regelen:

 • Energie

  Energie

 • Internet, tv en bellen

  Internet, tv en bellen

 • Mobiel

  Mobiel

 • Reparaties

  Reparaties

 • Smarthome

  Smarthome

 • Verzekering

  Verzekering

 • Telecombinatie VWC Genemuiden